Anlık Bildirim

RIM, yeni tableti BlackBerry PlayBook 4G LTE'yi duyurdu

Kanada merkezli akıllı telefon ve tablet üreticisi Research in Motion, yeni tableti BlackBerry PlayBook 4G LTE'yi resmen duyurdu.

Önceki PlayBook modellerinden farklı olarak hızlı internet bağlantısı olanağı sunan 4G alt yapısı desteği ve 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciyle gelen tablet, 194 mm uzunluğunda, 130 mm genişliğinde 10 mm kalınlığında ve 425 gram ağırlığında tasarlanmış. Hatırlatmak gerekirse önceki PlayBook modellerinde 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP 4430 işlemci bulunuyordu.

BlackBerry OS 2.0 platformuna ve 7.0-inç boyutunda, 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana yer verilen tabletin dahili depolama kapasitesi 32 GB. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n bağlantısı, Bluetooth 2.1, GPS ve microHDMI portu ile donatılan tabletin ön yüzünde 3 megapiksel, arka yüzünde ise 5 megapiksel kamera konumlandırılmış. Ana kamera 1080p video kaydı yapabiliyor.

Son olarak 6 yönlü jiroskobu bulunan tablet HTML 5 ve Adobe Flash 11.2'e destek veriyor.Yeni tabletin 9 Ağustos'tan itibaren Bell, Rogers ve Telus aracılığıyla Kanada pazarına giriş yapması bekleniyor. Daha sonra tabletin ABD, Avrupa, Güney Afrika, Latin Amerika ve Karayiplerde boy göstereceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9598 kez okundu.
8 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim