Anlık Bildirim

Samsung'tan Full HD Video Özellikli Fotoğraf Makinesi

WB2000’in Yeni İkili Çekim Modu, Full-HD Kalitesinde Video Kaydı Yaparken Aynı Anda 10 Megapiksel Fotoğraf Çekilebilmesini Sağlıyor

Dijital görüntüleme alanında piyasa lideri ve ödüllü Samsung Electronics’in  Yüksek hızlı 10 megapiksel çözünürlüğe sahip bir fotoğraf makinesi olan WB2000 aynı zamanda 1080P, full-HD video kayıt yapabiliyor. Azami video kayıt hızı saniyede 1.000 kare olan ve saniyede 10 kare seri tam boyutlu dijital fotoğraf çekebilen WB2000, günümüz tüketicisi için hızlı görüntülemeyi yeni boyutlara taşıyor. WB2000’in dijital fotoğrafçılığı ileri noktalara taşıyan özellikleri arasında Samsung'un Nesne Takip Özellikli Gelişmiş Panorama Çekim Modu ve full-HD video kaydederken 10 megapiksel fotoğraf çekmeye olanak tanıyan Çift Çekim Modu yer alıyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, “WB2000, Samsung’un ürün inovasyonlarıyla dijital görüntüleme sektörüne liderlik etme stratejisinin bir parçasıdır. Tüketiciler, makineyi kullanırken video çekimi ile dijital fotoğraf çekmek arasında her zaman tercih yapmak istemeyebiliyor. Samsung, daha önce karşılanmamış olan bu tüketici talebine eğildi ve şimdi tüketicilere ikisini birden yapabilme olanağı sağlıyor” dedi.

Hızlı Dijital Fotoğraf ve Video Çekimi

WB2000 kullanıcılarına, nesneler ne kadar hareketli olursa olsun yüksek kaliteli fotoğraf çekme olanağı sağlıyor. Gelişmiş CMOS görüntü sensörü ve yeniden geliştirilen DRIMell işlemcisi ile WB2000, az ışıklı ortamlarda etkileyici bir performans gösterirken en önemlisi çekim hızı sayesinde kullanıcının 10 megapiksel çözünürlükle saniyede 10 fotoğraf çekebilmesini sağlıyor. Ayrıca WB2000’in sahip olduğu saniyede 1.000 kareye ulaşan yüksek hızlı video kayıt modu sayesinde günümüzün yaratıcı tüketicisine çok hızlı bir olayın ayrıntılarını süper yavaş çekimde gösterebilme olanağı veriliyor. Gündelik bir olayı şaşırtıcı bir bakışla yeniden izlemek veya golfte bir vuruşu analiz etmek için WB2000’in süper yavaş çekimde oynatma özelliği sonsuz olanaklar sunuyor.

Etkileyici Lens ve Ekran Özellikleri

Etkileyici hızının yanı sıra WB2000’in 24mm ultra geniş açılı Schneider KREUZNACH lensi, aynı zamanda 5x gibi yüksek bir optik zoom özelliğiyle yüksek performans sağlıyor. Geleneksel kompakt makinelere göre çok daha geniş olan WB2000'in 24mm ultra geniş açılı lensi, kullanıcıların, örneğin geniş bir aile veya arkadaş grubundan çok daha geniş bir görüntü alabilmelerini sağlarken 5x optik zoom sayesinde uzak bir mesafeden yakın çekim yapılabiliyor. Samsung'un Nesne İzleme Özellikli Gelişmiş Panorama Modu, makinenin geniş açı olanaklarını zenginleştirerek örneğin manzara çekimleri için ideal hale getiriyor. Netlik ve canlılığa önem veren kullanıcılar için WB2000’in lenslerinde Samsung Çift Görüntü Sabitleme teknolojisi kullanılıyor.

WB2000’in 3 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı, daha yüksek kontrast oranı, daha derin siyah renk, daha canlı renkler sunuyor ve dar bir açıdan veya doğrudan güneş ışığı altında bile özelliklerini koruyor. AMOLED ekranı daha verimli enerji kullanımı sayesinde pil ömrünü uzatıyor ve tek şarjlar daha uzun süre çekim yapılabilmesini sağlıyor.

Usta ve Acemi Fotoğrafçılar için Farklı Özellikler

Akıllı ve Manuel kontrollerin bir arada kullanıldığı WB2000 hem acemiler hem de tecrübeli kullanıcılar için cazip kolaylıklar sunuyor. Makinenin sezgisel Akıllı otomatik 2.0 (Fotoğraf ve Video) görüntü tanıma teknolojisi mükemmel fotoğraf ve video çekimleri için tahmini değerleri kullanabiliyor, ancak çektiği fotoğraf üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak isteyen kullanıcılar için WB2000 RAW çekim modunu destekliyor ve manuel kontrol imkanı sağlıyor. Manuel modda kullanıcı objektif hızını azaltma, alan derinliği, hatta ayarlanma özelliklerini kendisi yapabiliyor.

Teknik Özellikler

WB2000

Megapiksel

10.2 megapiksel

Optik Zoom

5x optik zoom / Schneider lens

LCD Ekran Boyutu

3.0” VGA AMOLED

Lens

Schneider KREUZNACH

Video Modu

1080P HD Çözünürlük ve HDMI (Type D) Bağlantı

Boyutlar

3,91 x 2,32 x 0,85 inç

Özel Olanaklar

- 24mm Ultra-Geniş Açılı Schneider Lens
- 5x Optik Zoom
- 3.0” VGA AMOLED (614K nokta)

- Tam Çift Çekim Özelliği

- Nesne İzleme Özellikli Gelişmiş Panorama Çekimi

- Yüksek hızlı CMOS sensör

- 10 megapiksel çözünürlükle saniyede 10 fotoğraf çekimi 

- Yüksek Çözünürlüklü 1080p Video ve HDMI Bağlantı

- Saniyede 1.000 kareye kadar yüksek hızda video kaydı

- Çift Görüntü Dengeleme (Optik + Dijital)

- RAW Desteği

- Full Manuel Kontrol

- Gelişmiş Fotoğraf Modu (Renk tonlarına manuel ayar)

- Akıllı Otomatik 2.0: Fotoğraf ve Video

- Akıllı Album

- Akıllı Yüz Tanıma (20 yüze kadar)

- Mükemmel Portre Sistemi: Güzellik Çekimi / Yüz Tanıma / Kendi Portresi/ Gülümseme Çekimi / Göz Kırpma Tespiti/Kırmızı Göz Düzeltme

- Fotoğraf Stili Seçici

- PC’de oynatma, yönetme ve edit işlemleri için dahili yazıcı (CD ile kuruluma gerek yoktur)

Tavsiye edilen son tüketici fiyatı

759 TL

·                     Teknik özellikler ve ürün tasarımı önceden bildirime gerek olmaksızın değiştirileblir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim