Anlık Bildirim

Skullcandy, Crusher isimli yeni kulaklık modelini satışa sundu


Farklı kullanım amaçları için ürettiği kulaklık modelleri ile tanınan Skullcandy firması, Crusher ismini verdiği yeni kulaklık modelini satışa sundu.

Kullanıcılara derin ve yüksek bass sunmak için geliştirilmiş bir model olan Skullcandy Crusher, öncelikle oldukça şık, kulakları tam olarak özel yalıtımıyla kapatan ve katlanabilir bir gövde yapısına sahip. Teknik olarak kulaklık, derin baslar için 40mm REX40 ve Sensation55 sürücülere, AA pil ile çalışan dahili Class D amplifikatöre, 20-20kHz frekans tepki aralığına, 32 ohm empedans değerine ve 5.83x3.35x8.89-inç boyutlara sahip.
Kullanıcılara otomatik açılma/kapanma özelliği ve ayarlanabilir bass kontrolü sağlayabilen Skullcandy Crusher kulaklık modelinin, bağlantı kablosu çıkartılabiliyor ve dahili mikrofon ile telefon görüşmeleri de yapılabiliyor.

Beyaz, siyah ve kırmız renk seçeneği ile 99,95$ fiyat etiketiyle firmanın resmi sitesi üzerinde satın alınabilen Skullcandy Crusher hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

 
Skullcandy, Crusher isimli yeni kulaklık modelini satışa sundu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim