Anlık Bildirim

Stil Yansıtan, Zarif Tasarımlı Samsung ST6500 ile Mükemmel Görüntüler Yaratın

Tüketici elektroniğini lider isimlerinden Samsung, yeni fotoğraf makinesi ST6500 ile stil yansıtan tasatım ile ergonomik kullanışlılığı birleştiriyor. Samsung, stil yansıtan yeni ST6500 ile tasarım yeniliklerinde öncülük etmeye devam ediyor.

ST6500, en son geliştirilmiş eğimli tasarımı, fotoğraf makinesinin lens etrafında kıvrılmış şekilde duran ve elde daha ergonomik şekilde tutulmayı sağlayan 7 derece açılı gövdesinde barındırıyor. Bu yenilikçi özellik yeni modeli pazarda halihazırda bulunan geleneksel modellerden oldukça ileri düzeyde konumluyor. Fotoğraf makinesi, tasarımı sayesinde kullanıcının eline kolaylıkla oturduğu için yaratıcı görüntülerin mükemmel şekilde yakalanmasını sağlıyor. Ergonomik tasarımı, yüksek kaliteli estetik çizgiler, pürüzsüz ve akıcı kıvrımlar tamamlıyor.

ST6500’de, fotoğraf makinesinin ince, hafif gövdesinin içinde yer alan güçlü 5x zum lensin yanısıra; keskin, net ve berrak görüntüler elde edilmesini sağlayan yüksek kaliteli 16 megapiksel sensör bulunuyor. ST6500 ayrıca, 3.0 inç boyunda, çok amaçlı dokunmatik LCD ekranla çalışan yeni Akıllı Dokunmatik 3.0 Kullanıcı Arayüzü ile kullanıcıyla etkileşimde yeni seviyelere ulaşıyor. Bu arayüz sayesinde kullanıcılar, yaratıcı anları yakalamalarına yardımcı olacak kilit özelliklere kolayca erişip, yönetebiliyor ve kullanabiliyor. Grup fotoğraflarının ve kalabalık ortamlarda toplu fotoğrafların her seferinde mükemmel şekilde çekilmesini garanti etmek için Akıllı Otomatik özelliği de otomatik olarak fotoğraf makinesinin ayarlarını ortama göre ayarlıyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, yeni ürünle ilgili olarak “Samsung ST6500, yüksek performanslı fotoğraf makinelerinin tasarımlarında çıtayı yükseltiyor. Bu model Samsung için önemli bir gelişme; çünkü bu yeni modelle yalnızca tasarım odaklı yenilikçiliğe olan inancımızı göstermekle kalmıyor; aynı zamanda da dijital fotoğraf makinesi pazarında öncü ve yenilikçi konumumuzu pekiştiriyoruz. ST6500 yalnızca lüks bir tasarım ve en üstün görüntüleme teknolojisi değil ergonomik bir tarz ve kullanımı kolay fonksiyonlar da sunuyor. En önemlisi de ST6500 pazarda eşi benzeri olmayan bir model olarak düz çizgilerin hakim olduğu sektörde yepyeni bir soluk olarak ortaya çıkıyor” dedi.

Öncülük Eden HD Film Kayıt Özelliği


5X optik zum’un yanısıra ST6500’de, kullanıcıların geniş ve derin perspektifli görüntüleri çekmelerine olanak sağlayan 26mm geniş açılı lens de bulunuyor. Fotoğraf makinesinde ayrıca en yeni 720p HD Film ayarları ile ses kayıt özelliği ve HD Çekim ve HD Oynatma özellikleri yer alıyor. Bu akıllı özellikler hem en üstün görüntü kalitesini garanti ediyor, hem de fotoğraf ve video çekiminin zevkini aynı anda sunuyor. İnce ve zarif tasarımlı fotoğraf makinesi siyah, gümüş, pembe, indigo mavisi ve kırmızı renk seçenekleri ile sunuluyor.

Akıllı Teknoloji ile Yaratıcılığı En Üst Seviyeye Çıkarmak


ST6500, dahili görüntü düzenleme özelliği ve yaratıcı çekim araçları ile kullanıcıların özgün fotoğraflar yaratmasını sağlıyor. Fotoğraf makinesi ayrıca, 12 adet önceden tanımlanmış şablondan oluşan ve eğlenceli, stil yansıtan, benzersiz kareleri kartpostal ve poster formatında çekmeyi mümkün kılan Sihirli Çerçeve özelliğini de içeriyor. Gelişmiş Akıllı Filtre 2.0, birçok profesyonel renk seçeneği ile gelişmiş video filtreleme özelliği sunuyor; böylece kullanıcılar gerçek anlamıyla yaratıcı videolar çekebiliyor. Olağan renklerdeki standart videolar genelde ilham veren nitelikte olmazken ST6500, akıllı özellikleri ile kullanıcının yaratıcılığını zenginleştirerek ilham veren ve çekimi eğlenceli hale getiren bir deneyim sunuyor.

Teknik Özellikler

 

ST6500

Görüntü Sensörü

1/2.33? (Yaklaşık 7.76mm) CCD
16 Megapiksel

Zum

Fotoğraf modu:
- Ekstra Zum Crop Zum1.0X~2.0X (Ekstra Zum on?)
- Dijital Zum: 1.0X ~ 5.0X
: Optik Zum(X5) --> Ekstra Zum(X2) ya da Dijital Zum(X5)
Video Modu: 1.0X ~ 14.4X (görüntü boyutuna bağlı)

Lens

Samsung Lens f = f4.7?23.5mm (f26?130m 35mm filme eşdeğer)

Görüntü Sabitleme

OIS ve DIS (Optik ve Dijital Görüntü Sabitleme)

Boyutlar

102.3 x 56.5 x 19.3

Ek Özellikler

- Akıllı Dokunmatik Arayüz 3.0
- Canlı Ses
- Akıllı Otomatik (Fotoğraf / Video)
- Akıllı Filtre 2.0
- Mükemmel Portre Sistemi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim