Anlık Bildirim

Toshiba Thrive 7 tablet modeli piyasaya sürüldü


Dünyanın en ince tableti AT-200 ile pazardaki iddiasını sürdürmek isteyen Toshiba, diğer taraftan beğenilen Thrive serisinin de yeni üyesini piyasaya sürdü. Editörümüz Kaan Arlı tarafından kısa süre önce video incelemesi yayınlanan AT-100 modelinin 7 inçlik versiyonu olan Thrive 7, abisinin yaşadığı uyku modu problemlerinden arınmış olarak geliyor. 

AT1S5 kod adını kullanan Thrive 7, 7 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik kapasitif ekran ile geliyor. 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemci, 1GB LPDDR2 RAM bellek, jiroskop, akselerometre, Android 3.2 Honeycomb işletim sistemi, 5MP arka / 2MP ön kamera, 720p kayıt, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 6 saat kullanım ömrü, 1.3cm kalınlık, 420gr ağırlık, mini HDMI, mini USB, microSD portu, Bluetooth 2.1 ve WiFi diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Toshiba'nın bu modeldeki en büyük kozu fiyatlandırma politikası olacak. Zira 16GB'lik versiyon AT1S5-T16 379$ fiyat etiketine sahipken, 32GB'lik versiyon AT1S5-T32 399$ fiyat etiketine sahip.

Yazılım tarafında ise Toshiba pek çok önyüklü uygulamayı müşterilere sunuyor. Kaspersky Tablet Security, Quickoffice, Need for Speed™ Shift, Hardwood oyun paketi bunlardan bazıları. 

Pazar günü itibariyle piyasaya sürülen Toshiba Thrive 7 modeli şimdilik sadece ABD ve Kanada'da dağıtılacak. Uluslararası satış tarihi ise bilinmiyor. AT-100 ile ilgili video incelemeye buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim