Anlık Bildirim

Türkiye'nin en kapsamlı vergi sitesine şimdi her yerden erişiliyor

Türkiye'nin en kapsamlı vergi sitesine şimdi her yerden erişiliyor

VERGİ GÜNDEMİ ARTIK CEPTE

Ülkemizin en kapsamlı vergi sitesini oluşturan Deloitte Türkiye, profesyonellerin her an ve her yerden bilgiye erişimini destekleyecek yeni bir mobil uygulama başlattı. Vergi gündemini takip etmek isteyen profesyoneller, artık istedikleri an kendi cep telefonları üzerinden, Deloitte'un mobil vergi sitesi cep.verginet.net'e erişebiliyor. cep.verginet.net, finans ve muhasebe alanında önemli bir referans noktası olmayı hedeflerken, pratik bilgiler ve hesaplama araçlarıyla hayatı kolaylaştıracak.
Deloitte, Türkiye'de online ortamda sunduğu kurumsal bilgi hizmetlerinin kapsama alanını genişletiyor. Deloitte, 2005 yılından bu yana Türkiye'nin en kapsamlı vergi bilgilendirme sitelerinden biri olarak hizmet sunduğu Verginet sitesine akıllı cep telefonları üzerinden de erişim sağlamaya başladı.

Deloitte'un yeni vergi bilgilendirme platformu cep.verginet.net mobil web sitesi sayesinde profesyoneller artık vergi alanındaki tüm sıcak gelişmelerden anında haberdar olabiliyor. Günümüzün tempolu yaşam tarzına cevap veren bu uygulama sayesinde, vergi haberlerini ve vergi gündemini takip etmek isteyen herkes, artık söz konusu bilgi hizmetlerine, kendi cep telefonlarından erişebilecek. Akıllı cep telefonu kullanıcıları, cep.verginet.net üzerinden sadece sıcak gelişmeleri takip etmekle kalmıyor, aynı zamanda güncel vergi takvimini inceleyip kendi mobil ajandalarına da not edebiliyorlar.

Mobil web tarayıcılar üzerinden çok hızlı erişilen cep.verginet.net sayesinde kullanıcılar Vergi ve Gümrük Sirkülerleri ile mevzuatla ilgili son gelişmeleri izleyerek her zaman güncel kalma şansına sahip. Ayrıca Deloitte'un bu site üzerinden sunduğu pratik bilgiler ve hesaplama araçları, yoğun günlük mesailerinde profesyonellere destek oluyor.

Deloitte'un yeni web uygulaması cep.verginet.net'e herkes ücretsiz olarak erişebiliyor. Uygulamaya tüm akıllı telefonlarından erişmek isteyenlerin mobil web tarayıcısına cep.verginet.net adresini yazmaları yeterli oluyor. Mobil web tarayıcıların Sık Kullanılanlar / Bookmark listesine eklenebilen cep.verginet.net bağlantısı, daha şimdiden profesyonellerin sık başvuracağı referans adresler arasında yer almaya aday görünüyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim