Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı akıllı telefon/tablet melezi TransPhone 1 Pro duyuruldu


Akıllı telefon ve tablet konseptini biraraya getiren ilk ASUS PadFone modeli oldukça beğenilmiş ve ASUS devam modelini piyasaya sürmüştü.

Melez modellere karşı artan tüketici ilgisini değerlendirmek isteyen Çinli üreticiler de boş durmuyor. Çinli TransPhone China, TransPhone 1 adlı melez ürününü bir süre önce tanıtmıştı. 3.5 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlükte ekran, 512MB RAM ve 800MHz saat hızında çalışan işlemciye sahip akıllı telefon ile 7 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlükte ekran ve ekstra batarya bulunduran tablet dockunu biraraya getiren TransPhone 1, Android 4.0 güncellemesini de aldı ve tüm stokları bitirdi.

Firma şimdi ise TransPhone 1 Pro ile yerel ve uluslararası pazarda pay kapmayı hedefliyor. 239$ gibi oldukça uygun bir fiyata sahip olan TransPhone 1 Pro, ön siparişlere başladı. 

Modelin akıllı telefon kısmında 1GHz saat hızında çalışan MediaTek tasarımı çift çekirdekli bir işlemci kullanılıyor. Ekran boyutu aynı kalırken çözünürlük 960 x 540 piksele çıkıyor. RAM miktarı 1GB iken, 4GB depolama kapasitesi, microSD kartlarla 32GB'a kadar destekleniyor. 

5MP arka kamera, 0.3MP ön kamera, VGA video kaydı, WiFi, Bluetooth, Android 4.0 işletim sistemi, 1450mAh batarya, akıllı telefonu tamamlayan diğer özellikler.

Tablet docku TransPad ise boyut olarak bir değişiklik yok. Ekran çözünürlüğü ise 1024 x 768 piksele yükselmiş. Ek batarya 2100mAh gücünde.

Modelin satışına Mart/Nisan civarında başlanacak. Uluslararası satışı ise firmanın dağıtım ortağı İngiliz Exotablet yapıyor. DHL ile fabrikadan uluslararası adreslere dağıtım yapılıyor.

TransPhone China firmasının kurucusu Frank Zhou, 1999 yılında ilk USB çubuk bellekleri icat eden kişi olduğunu belirtiyor. Önemli firmalarda görev alan Zhou'nun kendisine ait 50 patenti bulunuyor. Verilen bilgiye göre TransPhone sisteminin tanımını yapan 3 farklı patent de Exotablet firması adına kayıtlı.

Yüksek fiyatı nedeniyle ASUS PadFone 2 modelini tercih etmek istemeyenlere TransPhone 1 Pro oldukça uygun bir alternatif olacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim