Anlık Bildirim

ViewSonic'den çift işletim sistemli yeni tablet bilgisayar: ViewPad 10i

Dünya çapında daha çok monitör çözümleri ile tanınan ancak tablet ürünleri de bulunan firmalardan ViewSonic, çift işletim sistemli yeni tablet bilgisayarı ViewPad 10i'yi satışa sundu.
Firmanın daha önce satışa sunduğu çift işletim sistemli ViewPad 10Pro modeli ile benzer olarak hem Windows 8 hem de Android 4.2 işletim sistemine sahip olan yeni tablet bilgisayar ViewPad 10i, teknik olarak gücünü Intel Celeron N2910 Bay Trail işlemciden, 2GB RAM miktarından ve 64GB dahili depolama biriminden alıyor. Bünyesinde 10-inç boyutunda bir 1280 x 800 piksel dokunmatik ekran yer alan ürün, 7000 mAh bataryasıyla belirtildiği kadarıyla 6 saat kullanım ömrü sunabiliyor ve diğer detayları arasında HDMI, USB portları, microSD kart yuvası, 2MP ön / arka kamera, 802.11n Wi-Fi ile Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı teknolojileri yer alıyor.
Yabancı satış kanalları üzerinde 500$ fiyat etiketiyle satılmayan başlanan ViewSonic ViewPad 10i'in ülkemiz satış tarihi hakkında ise açıklanmış bir bilgi henüz bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim