Anlık Bildirim

WikiPad, GaiKai oyunlarını tabletinde sunmaya hazırlanıyor


Yenilikçi tablet üreticilerinden WikiPad, bulut altyapısı üzerinden çevrimiçi oyun hizmet sunan GaiKai ile işbirliğine giderek, tablet üzerinden güncel oyunları oynama imkanı sunmayı planladığını açıkladı.

WikiPad firması CES 2012 fuarında dünyanın ilk analog kontrol eklenmiş gözlüksüz 3D ekranlı tabletini tanıtmıştı. Tablet, 8 inçlik Full HD ekran, 1080p formatında 2D ve 3D tüm video formatlarını oynatma, 8GB depolama kapasitesi, microSD ile 64GB'a kadar hafızayı artırabilme, Mini HDMI ve USB 2.0 girişi, ön ve arka kamera, Android 4.0 işletim sistemi gibi dikkat çekici özelliklere sahipti.

WikiPad henüz tableti için satış detaylarını paylaşmadı ancak bulut oyun hizmeti konusunda uzman firmalardan GaiKai ile çevrimiçi oyun akışları konusunda ortaklık imzaladı.

Ortaklık kapsamında Mass Effect 3, The Witcher 2 gibi heyecan dolu yapımlar yüksek görüntü kalitesi ile tablet kullanıcılarına sunulacak. Tablet satışa çıktığında bu özellik de kullanılabilir olacak.

Firma bunun yanında tabletin ekranının 10 inç olacağını, 4 çekirdekli işlemci ile güncelleneceğini ve 3G opsiyonunun ekleneceğini de belirtti. Oldukça ses getireceğe benzeyen tablet için kısa süre sonra resmi bir duyuru yapılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3314 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim