Anlık Bildirim

Xigmatek'ten yeni işlemci soğutucusu: Apache III

Komponent üreticisi Xigmatek, ürün gamını yeni bir işlemci soğutucusu ile güncelledi. Apacehe III adını taşıyan maliyet odaklı yeni soğutucu 110 x 52mm boyutlarında ve 265 gram ağırlığında. Düşük profilli soğutucuları anlatan fiziksel ölçüleri ile anakart ve kasa modeli farketmeksizin kolay bir kurulum olanağı tanıyan soğutucu, 1200 - 2500 devir/dakika hızında çalışan ve 20 dbA gürültü yaratan 92mm çapında fan ile birlikte sunuluyor. 
Xigmatek'in yeni soğutucusu aynı zamanda geniş işlemci desteği ile de dikkat çekiyor. Intel'in LGA 775 / 1155 / 1156, AMD'nin ise Soket FM2/FM1/AM3+/AM3/AM2+/AM2 formundaki soğutucuları ile sorunsuzca kullanılabiliyor. Tabi bu noktada kullanılan işlemcisinin ısıl tasarım gücü ve hız aşırtma yetenekleri de önem taşıyor zira bu soğutucu yüksek soğutma performansından ziyade standart soğutucuyu güncellemeye yönelik ekonomik bir çözüm. 
Xigmatek'in yeni işlemci soğutucusu Apache III alüminyum yapraklara ve alüminyum tabana sahip. Sadece bu detaylar bile soğutucunun sınıflandırmasını ortaya çıkartmakta. Bilindiği üzere üst seviye modellerde en azından bakır tabana yer verilmekte. Apache III, Avustralya'da ön siparişe sunulmuş ve maliyeti de 9.78 dolar olarak listelenmiş durumda. 
Xigmatek'ten yeni işlemci soğutucusu: Apache III
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4709 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim