Anlık Bildirim

Yeni drone modeliyle güvenlik görevlilerine ihtiyaç azalıyor

Drone'lar hayatımıza gün geçtikçe daha fazla giriş yapıyor ve artık eğlence amacı dışında da aktif olarak kullanılabiliyor. Bu alanlar arasına Secom şirketi ile güvenlik de dahil oluyor.
Sürekli olarak gelişen teknolojiler ile birçok kişinin işsiz kalacağından bahsediyoruz. Bu konuda yeni bir gelişme daha yaşanıyor ve Japonya'nın en büyük güvenlik şirketi Secom, hazırladığı yeni drone modeli ile güvelik görevlilerine olan ihtiyacı azalıyor.
Üzerinde uzun zamandır çalışılan drone, havalandıktan sonra belirlenen bölge içerisindeki içerisinde gezerek davetsiz misafirlere (Özellikle hırsızlar) karşı güvenlik sağlıyor. Secom tarafından daha çok büyük fabrika arazileri hedeflenerek geliştirilen drone, herhangi bir belirleme gerçekleştirdiği zaman uçarak takibe başlıyor ve kişi ya da araçların (Plaka) fotoğrafını çekerek kolluk kuvvetlerine bilgi verebiliyor.
Daha çok hareketli bir güvenlik kamerası şeklinde görev yapan drone, bünyesinde yer alan LED ışık birimleriyle gece de aktif olarak görev yapmaya devam edebiliyor. Takip sırasında 10km gibi çok da yüksek olmayan bir hıza çıkabilen Secom'un güvenlik drone'u, özellikleri gereği daha çok kurumsal alana hitap ediyor.
Fiyatının 6,575$ seviyesinde olacağı ve aylık 40$'lık merkezi operasyon bedeli ile elde edilebileceği belirtilen drone hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde de Tokyo detaylarına burada yer verdiğimiz bir gelişme ile drone yakalamak için drone kullanmaya başlamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim