Anlık Bildirim

Yeni nesil duşakabinler su ve enerji tasarrufu konusunda iddialı [Video]

Teknolojik gelişmelerin işe yarar bir şekilde günlük hayatımıza taşınması hepimizi mutlu ediyor. Yeni nesil duşakabinlerin teknolojiyle buluşması ise hem bizi hem de doğayı sevindirecek.
Yeni nesil duşakabinler su ve enerji tasarrufu konusunda iddialı [Video]
 
Son yıllarda özellikle yenilenebilir enerji konusu oldukça popüler halde. Gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanılabilir bir dünya bırakmanın bilincine varıldıkça teknolojiyi bu yönde kullanma eğilimi de artıyor. Enerjinin yenilenebilir kaynaklardan üretilmesi bir kenara günlük hayatta kullandığımız doğal kaynakların dönüştürülebilmesi de bu konuda oldukça önemli bir yer kaplıyor.

Yeni bir Alman şirketi Hamwells ise duşakabinleri teknolojiyle buluşturarak büyük bir tasarruf elde etmeyi başarıyor. Duş sırasında suyun çoğu zaman açık olduğunu ve sürekli ısıtılmak zorunda kaldığını gören üretici buna çözüm olarak ise e-Shower adındaki yeni nesil duşakabini geliştirmiş. Banyo sırasında kullanılan suyu arıtarak ve temizleyerek tekrar kullanılabilir hale getiren e-Shower bu sayede hem daha az su kullanılmasına hem de ısıtma masraflarının düşmesine yardımcı oluyor.
Yeni nesil duşakabinler su ve enerji tasarrufu konusunda iddialı [Video]
 

Su kullanımını %80, elektrik kullanımını %90 seviyelerinde düşürebilen yeni nesil duşakabin aynı damlacıkları 7 kez yeniden kullanılabilir hale getirebiliyor. Mobil uygulaması sayesinde müzik yayını ve günlük kullanımınız sonrasındaki tasarruflarınızı takip etmenize imkan veren e-Shower'ın satış fiyatı 2950€ seviyesinde. Şimdilik pahalı bir tercih olsa da ilerleyen yıllarda hepimizin evinde buna benzer duşakabinler bulunacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim