Anlık Bildirim

Yıldız Teknik Üniversitesi robot yarışları için geri sayım devam ediyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından bu yıl 4. kez gerçekleştirilecek olan "Yıldız Robocon" robot yarışlarında yine kıyasıya bir mücadele yaşanacak.
Robota meraklı makine, elektrik, elektronik, mekatronik, kontrol ve otomasyon mühendisliği öğrencileri ile teknik lise öğrencilerinin katılımıyla şekillenen "Yıldız Robocon"a ilgi katlanarak artmaya devam ediyor. İlk yılında 385 robot ve 1000'den fazla yarışmacıya ev sahipliği yapan organizasyonda bu sene 1500'den fazla katılımcının ağırlanması hedefleniyor.
Mini Sumo, Robocross (arazi), Çizgi İzleyen, Labirent Çözen, Yangın Söndüren ve Serbest Kategori gibi benzer robot yarışlarındaki kategorilere sahip Yıldız Robocon’un en önemli sürprizi ise "Yıldız Savaşları" kategorisi. Uzaktan kumanda ile kontrol edilen ateş püskürtme, kaldırıp fırlatma, testereyle parçalama gibi birçok fonksiyonel özelliğe sahip robotların yarıştığı kategoride tansiyon ve rekabet çok daha yüksek oluyor.
25-26 Mart 2017 tarihleri arasında Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlik hakkında tüm detayları dilerseniz buradaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4660 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yıldız teknik üniversitesi, robot yarışması ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim