Anlık Bildirim

Abit daha da dayanaklı ve kaliteli ürünler üretmeye başlıyor: Bulletproof

SoftMenu ile kendisini Overclock'çuların en sevdiği marka haline getiren Abit, Ekim 2002 tarihinden itibaren başladığı kabuk değişimini yavaş yavaş sonuçlandırıyor.

Abit logosu ve sloganı (eskisi: "Your Reliable Partner", yenisi:"Advanced Durability") üzerinde yaptığı değişiklikten sonra şimdi de sektördeki en dayanıklı anakartlar olduğunu iddia ettiği Bulletproof serisini bu ay sonunda Hannover'de yapılacak CeBIT 2004'te tanıtmaya hazırlanıyor.

Bulletproof (Türkçesi: Kurşun Geçirmez) serisi sadece en iyi malzemelerle üretilecek ve çok sıkı testlerden geçecek. Bulletproof 3 önemli noktadan oluşuyor:

- Yüksek kaliteli malzemeler, özellikle patlamayan, şişmeyen kaliteli kapasitörler. Sadece Rubycon ve Chemi-con marka kapasitörler.
- 4 fazlı besleme sistemi ile daha etkili ve stabil besleme
- Çeşitli demo ve testlerin döngülerle karışımından oluşan işkence testleri

Abit bunlara ek olarak Abit donanımıyla uyumlu kaliteli bileşenleri ve donanımları belirlemek için kendi kalite kontrol programını başlatıyor. Mesela Abit çeşitli RAM'leri kendisi de test edecek ve belirli bir çizgiyi tutturanlara "Abit Approved" sertifikası verecek. Böylelikle kullanıcı Abit anakartıyla kullanacağı bileşenleri daha rahat seçebilecek.

Türkiye pazarında da distribütörleri EMS Elektronik ve DijitalCenter ile atağa kalkan Abit, pazardan pay kapmak için iyice agresif hale gelmiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim