Anlık Bildirim

Albatron KX400+ Pro İncelemesi

Son günlerde hakkında sıkça haberler yaptığımız Albatron, bu seferde Guru3d.com'un Albatron KX400+ Pro incelemesi ile yerini aldı. Adındaki 400'ün aksine üzerinde VIA KT-333 chipseti bulunan anakart, barındırdığı zengin özellikleri yüksek performansla beraber uygun bir fiyata sunuyor.Yurt dışında 75 $ gibi bir fiyata sahip.

Bu fiyata  3 DDR333/266/200 Slotu, 6 kanal AC 97 Ses (Opsiyonel kablo ile 1 x S/PDIF in/out), 2 U-ATA133 IDE slot,  6 USB 2.0/1.1 Portları (4 port opsiyonel kablo ile),  Mirror BIOS (Gigabyte'ın DualBIOS'una benzer bir özellik), Voice Genie (Sesli hata-uyarı sistemi) ve Multi-Language BIOS'a sahip oluyorsunuz.

Karta yakından bakıldığında pek çok artının yanında bir iki kusuru da göze çarpıyor. Örneğin CPU soketi çevresi çok temiz değil ve çevredeki kapasitörlerden dolayı büyük soğutucuların takılması pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca FSB jumperıda anakart güç soketinin hemen yanına yerleştirilmiş ve ulaşması biraz zor.

Performansa gelince ise gerek normal ayarlarla gerekse de OC ile başarılı sonuçlar ortaya koymuş ve stabilitesinden hiç bir şekilde ödün vermemiş. Guru3d.com tarafından editörün seçimi olan bu anakartın ayrıntılı incelemesini okumak için aşağıdaki linki tıklayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim