Uygulama ile Aç

Hamile bir kadın, 202 Intel işlemci ve 9 iPhone: Çin'de garip bir olay

Abone Ol

Gongbei Limanı üzerinden Çin anakarasına geri dönmeye çalışan hamile bir kadının hareketlerinden şüphelenen gümrük yetkilileri, akıl almaz bir kaçakçılık olayını gün yüzüne çıkardı.

Çin'de bir kadının, 200'den fazla Intel işlemci ve 9 iPhone cihazı, hamile görünmek için taktığı protez göbeğin içinde ülkeye sokarken yakalandığı bildirildi.

Ayrıca bkz.

iPhone 15 Pro'nun muhtemel tasarımı ortaya çıktı

Zhao adlı kadın Gongbei limanı üzerinden Zhuhai'ye geçerek Çin anakarasına dönmeye çalışıyordu. Gümrük memurları hamile kadının davranışlarında ve görünüşünde bazı tuhaflıklar fark ettiler ve arama yapmak istediler. Kadın bu duruma itiraz ederek beş ila altı aylık hamile olduğunu belirtti.

Çin'deki ilk "enteresan" kaçakçılık vakası değil

Ancak yapılan incelemede kadının aslında hamile olmadığı ve giysilerinin altında protez bir göbek taşıdığı ortaya çıktı. Protezin içinde ise 202 Intel işlemci ve dokuz akıllı telefon vardı. Daha spesifik olarak açıklayacak olursak, bunlar Alder Lake işlemciler ve iPhone modelleriydi.

Bu Çin'de yaşanan ilk "enteresan" kaçakçılık vakası değil. Zira geçtiğimiz yılın ortalarında da bir adam vücuduna 256 Intel işlemci sarılı halde yakalanmıştı.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
18 Yorumun Tamamını Gör