Uygulama ile Aç

Huawei P60 tasarımı sızdırıldı: Dev kamera halkası!

Abone Ol

Huawei, 23 Mart'ta düzenleyeceği etkinlikte yeni akıllı telefonlarını tanıtacak. Huawei P60 tanıtım etkinliğine az kala cihazın tasarımı ortaya çıktı.

Huawei P60 serisi çok yakında resmî olarak tanıtılacak. Katlanan telefon modeli Mate X3 ile aynı sahneyi alacak P60 modeli, güvenilir bir tipster tarafından sızdırıldı. Paylaşılan görsellerde cihazın kamera kurulumu dahil olmak üzere tasarımı net bir şekilde görülüyor.

Ayrıca bkz.

Huawei P60 serisi ve Mate X3, Çin'de ön siparişe açıldı

Huawei P60 kamerası nasıl olacak?

Görselleri bakılırsa Huawei P60 serisi, fotoğraf alanında çığır açacak. Arkada dev bir kamera halkası görülüyor. Cihaz, ultra geniş, ana kamera, periskop kamera dahil üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Huawei’nin yüksek kaliteli fotoğraflar ve değişken diyafram aralığı gibi gelişmiş özellikler sunacağı söylenen yepyeni XMAGE görüntüleme sistemi de dahil edilmiş. Kamera halkasının daha geniş bir tasarıma ve metalik kaplamaya sahip.

Huawei P60 Pro özellikleri nasıl olacak?

Beyaz, yeşil ve pembe renk seçenekleriyle görünen P60 serisi arasında öne çıkacak model muhtemelen P60 Pro olacak. P60 Pro’nun 2K OLED ekran, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, LPDDR5x RAM, UFS 4.0 bellek ile geleceği söyleniyor. P60 Pro, XMAGE 2.0 yükseltmesiyle etkileyici üçlü kamera kurulumuna sahip olacak; Ana kamera 50MP ve Sony IMX888 sensörünü taşıyor. Ultra geniş açılı kamera da 50MP ve Sony IMX858 sensörünü taşıyor. Telefoto kamera, 3.5x optik yakınlaştırmaya izin veren 64MP OV64B Omnivision sensörüne sahip.

Huawei P60 ne zaman tanıtılacak?

Huawei, P60, P60 Pro ve P60 Art Edition’dan oluşan P60 serisini katlanır telefon Mate X3 ile birlikte 23 Mart'ta Çin’de tanıtacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
7 Yorumun Tamamını Gör