Uygulama ile Aç

macOS için yeni bir Gmail uygulaması kullanıma sunuldu: Mimestream

Eski Apple Mail mühendisi tarafından geliştirilen Mimestream, macOS işletim sistemine özel bir Gmail uygulaması olarak kullanıcılara sunuldu. Peki bu uygulama ne gibi avantajlar sağlıyor?

Abone Ol

Eski Apple Mail mühendisi tarafından geliştirilen Mimestream, macOS işletim sistemine özel bir Gmail uygulaması olarak kullanıcılara sunuldu. Peki bu uygulama ne gibi avantajlar sağlıyor?

macOS için özel olarak geliştirilen Gmail uygulaması Mimestream, resmi olarak beta sürümünden çıktı. Mimestream, eski bir Apple Mail mühendisi tarafından geliştirildi ve macOS için şimdiye kadarki en iyi Gmail uygulaması olabilir. Zira Mimestream, Gmail'in en popüler özelliklerini bir araya getiriyor ve bunları Apple'ın en son teknolojileri kullanılarak oluşturulmuş özel bir Mac uygulamasına dönüştürmekte.

Mimestream'i öne çıkaran özellikler

Mimestream'i diğer e-posta uygulamalarından ayıran şey, eskiyen IMAP protokolü yerine resmi Gmail API'ını kullanması. Bu özellik, uygulamanın genellikle yalnızca web'deki Gmail veya iPhone için özel Gmail uygulaması aracılığıyla kullanılabilen özelliklerden yararlanmasına olanak tanıyor. Bunun dezavantajı ise Mimestream ile yalnızca Gmail hesaplarını kullanabiliyor olmanız.

Ayrıca bkz.

Gmail’e gelen yeni özellik e-posta yazmayı kolaylaştırıyor

Etiketler, gelen kutusu kategorileri, sunucu tarafı filtreleri, takvim daveti yanıtları, erteleme, güçlü Gmail araması, liste filtreleme, izleme önleme ve tatil yanıtları gibi gelişmiş önceliklendirme işlevleri gibi özellikleriyle öne çıkmakta. Ayrıca birden fazla hesabı düzenleme ve bu hesapları Birleşik Gelen Kutusu sekmesinde bir araya getirme gibi seçenekler de bulunmakta.

Mimestream, 14 günlük ücretsiz deneme sürümüyle sunuluyor. Deneme süresi sona erdikten sonra uygulamanın aylık ise ücreti 4,99 Dolar ( 81,71 TL) olarak belirlenmiş.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör