Uygulama ile Aç

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları resmi olarak açıklandı

Abone Ol

Sony'nin PlayStation kullanıcılarına sunduğu abonelik servisi PlayStation Plus'ın Mart 2023 oyunları resmi olarak açıklandı. İşte Mart 2023'te PS Plus sistemine eklenecek oyunlar.

Bildiğiniz gibi Sony'nin abonelik bazlı hizmeti Playstation Plus, her ay yeni oyunlarla güncellemeye devam ediyor. Öyle ki bu hizmet, Xbox Game Pass benzeri bir servis haline geldi ve artık her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Geçtiğimiz saatlerde de PlayStation Plus'ın Mart 2023 ücretsiz oyunları resmi olarak açıklandı.

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları açıklandı

Bugün PlayStation'ın resmi blog sayfası üzerinden yapılan paylaşımda Sony, Playstation Plus kütüphanesine Mart ayında 17 oyun ekleneceğini duyurdu.

Ayrıca bkz.

PlayStation 5 Pro, 2024'te geliyor

Mart ayı için paylaşılan oyun kataloğuna baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken yapımların The Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Immortals: Fenyx Rising ve PlayStation 5 için Ghostwire: Tokyo olduğunu görüyoruz. Bunlarla birlikte toplam 17 yapım, 21 Mart Salı günü PlayStation Plus Extra ve Premium üyelerine sunulacak. Mart 2023'te verilecek tüm oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

PlayStation Plus Extra ve Premium

PlayStation Classics ve PlayStation Premium

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
18 Yorumun Tamamını Gör