Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy S21 serisi için Android 13 beta güncellemesi yayınlandı

Abone Ol

Samsung Galaxy S21 telefonlar için Android 13 beta güncellemesi yayınlandı. İşte One UI 5.0 beta güncellemesi ile Galaxy S21 serisine gelen yenilikler:

Samsung, geçtiğimiz haftalarda One UI 5.0 beta güncellemesini Galaxy S22 modeline sunmuştu. Şimdi de, Galaxy S21 serisi için Android 13 beta güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Ayrıca bkz.

Galaxy S22 serisi Android 13 ve One UI 5.0 güncellemesi başladı

Samsung, birkaç hafta önce Android 13 tabanlı One UI 5.0 beta güncellemesini sunmuştu. OneUI 5.0 beta programı, ilk olarak Güney Kore’deki Galaxy S22 kullanıcılarına açıldı. Şirket şimdi, Galaxy S21 serisi için ilk büyük yazılım güncellemesini Güney Kore ve İngiltere’deki kullanıcılara sundu. Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra için yayınlanan Android 13 temelli OneUI 5.0 beta güncellemesi, G99xBXXU5ZVHE sürüm numarasını taşıyor ve yaklaşık 2GB boyutunda.

One UI 5.0 beta programına kaydolmak gerekiyor

Kullanıcıların güncellemeyi yükleyebilmeleri için öncelikle Samsung Members uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Samsung hesaplarıyla giriş yaptıktan sonra, Galaxy S21 One UI 5.0 beta programına cihazlarını kaydettirmeleri gerekiyor. One UI 5.0 beta programına kaydolunduktan sonra Android 13 güncellemesi gözüküyor. Güncellemenin yalnızca SIM kilitsiz modellere sunulduğunu da belirtelim.

Android 13 beta (One UI 5.0) güncellemesi ile gelen yenilikler

Android 13 beta güncellemesi, kilit ekranı duvar kağıtlarını düzenleme, tüm kişiler için ayrı arama arka planları, fotoğraftaki yazıları çıkarma, Samsung klavye için boşluk çubuğu satırını özelleştirme gibi Galaxy S21’e bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Kamera uygulaması da iyileştirildi; tek parmakla yakınlaştırma, fotoğraf moduna dönme, yemek modunda telefoto kamerayı kullanma daha kolay hale getirildi. Filtre ve hikayelerde de iyileştirmeler sağlandı. Emojileri sevenler için, yeni emojiler, AR emojiler, kaomoji geliyor.

"Samsung telefonum Android 13 güncellemesini alacak mı?" diye merak ediyorsanız, One UI 5.0 güncellemesi alacak Samsung telefonlar listesine ulaşabileceğiniz şu haberimize göz atabilirsiniz:

Ayrıca bkz.

Samsung telefonlar için One UI 5.0'ın çıkış tarihi sızdırıldı



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör