Uygulama ile Aç

Samsung, katlanır telefon satışlarında ne kadar başarılı oldu?

Abone Ol

Samsung katlanır telefonları ülkemizde olmasa da yurt dışında ilgi görüyor gibi. Unpacked öncesi, Samsung’un Mobil Deneyim İş Başkanı Roh, şirketin katlanır telefonlardaki başarısına dikkat çekti.

Yaklaşan Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde gecenin yıldızları muhtemelen katlanır telefonlar olacak. Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modellerinin tasarımları ve özelliklerini resmi olarak görmemize çok kısa süre kaldı. Peki, Samsung’un katlanır telefon modelleri ne kadar ilgi görüyor?

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy Z Fold 4'ün basın görselleri sızdırıldı

Samsung’da mobil deneyim iş başkanı olarak görev yapan TM Roh’a göre, 2019’da ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu piyasaya süren Samsung, sektörün geleceğini değiştiren marka oldu.

Katlanır telefon satışlarında artış

Roh’un paylaştığı bilgilere göre, geçtiğimiz yıl 10 milyon adet Samsung katlanır telefon sevkiyatı gerçekleşti. Önceki yıla kıyasla %300’lük artış sağlandığı ve Samsung’un katlanabilir telefonları daha fazla kullanıcıya ulaştırma hedefine daha da yaklaştığı belirtildi.

En popüler model: Galaxy Z Flip 3

Samsung’un en popüler katlanabilir telefon modelini merak edenler için, katlanabilir kapaklı model Galaxy Z Flip 3 şirketin katlanabilir telefon satışlarının %70’ini oluşturdu. Cihazın fiyatı ve tasarımı göz önüne alındığında bu şaşırtıcı değil. 2021 sonlarına doğru Samsung, Z Flip 3 satışlarının şirketin beklentilerini aştığını söyledi. Roh’a göre kullanıcılar katlanabilir telefon modellerine daha fazla ilgi gösterecek.

Ayrıca bkz.

Galaxy Unpacked tarihi belli oldu

Galaxy Unpacked etkinliğinde tabii ki yalnızca Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanır telefonları görmeyeceğiz. Samsung’un yeni kulaklıkları ve akıllı saatleri de 10 Ağustos’da tanıtılacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör