Uygulama ile Aç

Dünyanın ilk ve tek Web3 UX konferansı UXİstanbul 22-26 Mayıs’ta gerçekleşecek

Abone Ol

22-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek 9. UXİstanbul Konferansı’nda bu sene “Web3 UX & Metaverse Design” teması işlenecek. 9. Uxİstanbul Konferansı hakkında detaylar haberimizde.

Bu sene dokuzuncusu düzenlenecek UXistanbul Konferansı, 22-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 9. UXİstanbul Konferansı’nda bu yıl “Web3 UX & Metaverse Design” teması işlenecek. Sektörün profesyonelleri bir araya gelecek.

Web3, Metaverse, Yapay Zeka (AI), AR/VR, blockchain gibi teknolojiler ile geliştirilecek yeni nesil deneyimlerin konuşulacağı konferansta;

Ayrıca bkz.

Yeni yerli girişim CovenLabs markaları Web3’e taşıyacak

Online olarak düzenlenecek ve 1 hafta sürecek 9. UXİstanbul Konferansı’nda; Web3 meraklılarını, teknoloji uzmanlarını ve UX profesyonellerini çok dolu bir program bekliyor. Meta, Microsoft, Google, AWS gibi silikon vadisi şirketlerinden lider konuşmacılar, sanat sergilerinden partilere kadar farklı Metaverse deneyimleri ve topluluk etkileşimini sağlayacak keyifli aktiviteler gerçekleşiyor olacak. Üstelik, dünyanın ilk ve tek yapay zeka konuşma seansı da (AI Keynote) yine konferansın bir parçası olacak!

Detaylı bilgi ve biletler için uxistanbul.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

9. Uxİstanbul Konferansı Takvimi



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş