Anlık Bildirim

Apple 4.Nesil iPhone testlerine başladı

Apple 4.Nesil iPhone testlerine başladı

Her ne kadar son zamanlarda Apple dedikoduları daha çok Mac Tablet çevresinde olsa da, 4.Nesil iPhone'la ilgili bilgilerde gelmeye başladı. İlk olarak geçtiğimiz Ağustos'da Apple tarafından dağıtılan iPhone OS 3.1 Beta'nın içersindeki USBDeviceConfiguration.plist dosyasında doğrulanan iPhone 3,1 yani 4.Nesil iPhone'un kontrol testleri Apple tarafından başlatılmış olabilir.

iPhone OS uygulama geliştiricilerinden Pandav, ünlü dedikodu sitesi Macrumors'a gönderdiği haberde iBart yazılımının iPhone 3,1 tarafından da kullanılmaya başladığını belirtti. Her ne kadar Pandav bu iddiasını herhangi bir görselle güçlendirmese de PinchMedia'nın geliştiricilerin AppStore'daki yazılımlarının istatistiksel verilerini öğrenmesi için yaptığı analizler, programların hangi modeller tarafından kullanıldığını Apple'ın cihazlara atadığı iPhone x,y şeklindeki isimlerle açıklaması iddiaların doğru olabileceğini gösteriyor. iPhone 3Gs'de PinchMedia'nın yaptığı uygulama analizlerinde ilk olarak satışa sunulmasında 8 ay önce, Ekim 2008'de ayında gün yüzüne çıkmıştı.

iPhone 3Gs'i iPhone 2,1 şeklinde isimlendiren Apple, gelecek ürünlerinde önemli donanımsal değişiklikler varsa virgülden önceki hanede değişikliğe gittiğini ve bu nedenle 4.Nesil iPhone'un iPhone 3Gs'e göre bünyesinden donanımsal yenilikler barındırmasının kuvvetle muhtemel olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24550 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, appstore ve iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim