Anlık Bildirim

Apple, App Analytics'te yeni performans ve satış ölçümleri sunmaya başladı

Geliştiricilerin App Store'da sattıkları uygulamaları yönetmelerini ve analiz etmelerini sağlayan App Store Connect güncellendi. Şirket App Analytics'e yeni ölçümler ekledi.

Apple, App Analytics'e yeni performans ve satış ölçümleri ekledi Tam Boyutta Gör

Apple dün App Store Connect'te küçük bir güncelleme yaptığını duyurdu. Cupertinolu şirket geliştiricilerin App Store'daki uygulamalarının satış performansını ölçmesine olanak tanıyan App Analytics'e yeni metrikler ekledi.

App Store Connect, geliştiricilerin uygulamalarını yönettikleri ve performanslarını analiz etmek için kullandıkları bir platform olarak hizmet veriyor. Yapılan güncelleme ile birlikte App Analytics artık daha detaylı bilgiler sağlayacak.

Apple, App Analytics'e yeni performans ve satış ölçümleri ekledi Tam Boyutta Gör

Derinlemesine analiz imkânı sunulacak

Geliştiriciler bundan böyle yeniden indirmeler, toplam indirmeler, gelir, ön siparişler ve güncellemeler dahil olmak üzere yeni ölçümlere erişebilecekler. Her metrik bölge, kaynak, cihaz vb. bazında görüntülenebilecek.

Apple ayrıca 20 Eylül 2021 itibarıyla uygulama satışlarıyla ilgili tüm ölçümlerin iOS 7, macOS 10.14, tvOS 8 ve önceki sürümleri çalıştıran cihazların yanı sıra Apple Okul Yönetimi ve Apple İşletme Yönetimi'nden alınan verileri içerdiğini de duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim