Anlık Bildirim

Ati'nin Yeni Sürücülerinin Adı CATALYST

Meşhur ekran kartı üreticisi Ati yeni sürücüleri ile sadece performans değil bir çok güzel özelliğide beraberinde getiriyor. Catalyst'in anlamı Katalizör yani kimyada reaksiyonun içine katılan, onu hızlanıran ama bozunmadan çıkan madde. Aslında bir ekran kartı sürücücüsü için çok güzel bir isim. Yeni sürücüler şimdilik sadece Direct3D için optimize edilmiş, bir sonraki versiyon OpenGL içinde optimize edilecek.

Yeni sürücülerin getirdiği performans artışları %2-7 arasında değişmekte. Sekiz aydır piyasada olan bir ekran kartı için oldukça iyi bir artış. Ancak en büyük yenilikler yazılım ve kolay kullanım konusunda geliyor. Aynı zamanda daha stabil olduğunda belirtilenler arasında.

Ati sürücülerine eklediği bir Performans-Kalite arasında ayar yapabildiğiniz bir bar sayesinde en az bilgi sahibi kullanıcının bile müthiş çok çabuk ayar yapabilmesini sağlamış. Bu özellik çok yararlı zira siz sadece bir yeri değiştirdiğinizde bir çok farklı ve karışık seçeneğide değiştirmiş oluyorsunuz.

Sürücülerle beraber Ati'ye özel bazı yazılımlarada büyük yenilikler geliyor. Mesela Remote Wonder'a (Uzak Kumanda Yazılımı) eklenen Plug-in desteği ile bir çok program için Plug-in hazırlanabilecek ve sizde bu sayede programları uzaktan kumanda ile kontrol edebileceksiniz, şimdilik Winamp ve PowerPoint için plug-in'ler hazır. Diğer yazılımlarada bir iki yenilik eklenmiş, bu arada Ati'nin beraberinde gelen Software Dvd Player programda Ati için müthiş bir artı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim