Anlık Bildirim

Büyük ve geniş ekranlar üstelik az yer kaplayan! Hayal mi? Artık değil...

Lcd monitörler piyasada çıktıktan sonra git gide ucuzlaması bu cihazların kullanım alanlarını oldukça geliştirdi. İlk başlarda özellikle bankalar gibi sıkışık ofis ortamlarında yer edinen Lcd monitörler artık evlerimize girmeye başladı. Lcd ekranlar sayesinde kazandığınız yer miktarı ile masanıza bir Lcd monitör daha koyup ortaya çok hoş ve kullanışlı bir çalışma ortamı çıkarabilirsiniz.

Sisteminize iki monitör bağladığınız zaman bu iki monitörü ufak bir yazılım yardımı ile son derece kolay bir şekilde değişik kombinasyonlarda kullanabilirsiniz. Örneğin tk monitör modunda geniş ekranda film seyredebilir ya da isterseniz bir monitörde video klipleriniz oynarken giğer ekranda oyun oynayabilir, internete girebilirsiniz. Peki Lcd ile kazanılan yer miktarını çok daha arttırmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise O zaman size Atdec firmasının bu ürününe bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bu üründe 2 adet lcd monitörünüzü masaya, duvara yada pervazlara takabilirisniz böylece masanızın üstü tamamen boşalmış olacak ve yükseklik ayarı sayesinde vücudunuza en uygun ergonomik pozisyonu yaratabileceksiniz.

Büyük ve geniş ekranlar üstelik az yer kaplayan! Hayal mi? Artık değil...
Büyük ve geniş ekranlar üstelik az yer kaplayan! Hayal mi? Artık değil...

Bu setin özel ayarlanmış kol uzunlukları sayesinde takacağınız 2 lcd paneli birbirine simetrik olarak yaklaştırarak çok rahat bir şekilde tek monitör olarak kullanabilirsiniz öyle ki iki monitör arasındaki sinir bozucu aralık minimuma indirilmiş durumda. Firmanın diğer ürünleri arasında 3 monitörün takıldığı bir model yada klavye aparatı bile var. Hatta isterseniz 6 monitörün konulduğu bir panel bile söz konusu. Her güzelin bir kusuru olduğu gibi bu ürünün de bir kusuru var o da fiyatı :) 358$lık fiyatıyla ürün bir çok kişiye ''bir tane daha monitör alırım daha iyi'' dedirtse de bazı insanların çok işine yarayacağı kesin gözüküyor ...

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim