Anlık Bildirim

Casio Exilim Z16 Avrupa ile Aynı Anda Türkiye'de Satışa Sunuluyor

Dijital fotoğraf makinesi pazarının dev ismi Casio, ödül avcısı Exilim serisinin yeni üyesi Z16 ile, 7'den 70'e herkesi fotoğraf tutkunu yapacak. Yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle Z16, Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunuluyor.

Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri'nden MersaSistem distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan Casio, fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar için geliştirdiği Exilim serisinin yeni üyesi Z16'yı Avrupa ile aynı anda satışa sunuyor.

Ödüle doymayan Exilim serisinin önceki üyelerinden farklı bir tasarıma sahip olan Z16, karizmatik çizgileriyle dikkatleri üzerinde topluyor. 98.8×58.4×21.7 mm'lik küçük ve zarif tasarımıyla inceliği de elden bırakmayan Z16, sadece 119 gram ağırlığında. Yılın trendi renkleri, kırmızı, pembe, siyah ve gümüş renkleriyle üretilen Exilim serisinin yeni fotoğraf canavarı kullanıcısına 12.1 megapiksel çözünürlük sunuyor.

Küçük yapısına rağmen arka bölümünde 2.7 inç büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü LCD ekranı barındıran Z16, kolay kullanılabilir kısa yol tuşları ve akıllı çekim modlarıyla "Yine güzel çekememişim", "Ben bu işi başaramayacağım" yakınmalarını da tarihe karıştırıyor. 35.5 ? 106.5 mm kaliteli objektifi, güçlü flaşıyla her daim, her koşulda mükemmel görüntü yakalamak için geliştirilen Z16, 35 mm video çekimi de yapabiliyor. Üzerinde dahili mikrofon ve hoparlör de barındıran ürün, 3x optik, 4x dijital ve rakiplerini geride bırakan 18.7x HD zoom'u ile, uzakları burnunuzun ucuna getirecek.

JPEG 2.3, DFC, DPOF formatında fotoğraf, 848×480 çözünürlüğünde wide avi video çekimi gerçekleştiren ürün, ortamdaki nesneleri ve nesne üzerindeki ışığı otomatik olarak algıladıktan sonra netleme işlemini gerçekleştirerek, kullanıcısının en iyi sonucu almasını sağlıyor. 5 farklı netleme, 3 farklı ölçümlemeyi de yeni işlemcisi ile saniyede gerçekleştiren Z16, son dönemin olmazsa olmazı olan yüz tanıma, titreme önleyicisi (Anti Shake) ve gülümseme moduna da sahip.

Hem harici hem de USB üzerinden şarj edilebilen ürün, tam şarjla 170 çekim gerçekleştirebiliyor. MersaSistem güvencesiyle Türkiye'nin her yerinde satışa sunulan Casio Exilim Z16'nın 23 hazır çekim modu ile hesap yapmaktan vazgeçip sadece deklanşöre basarak en iyi görüntüyü yakalayacaksınız.

SD ve SDHC hafıza kart desteğine sahip olan Exilim Z16, Ekim ayında fotoğraf tutkunlarıyla buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim