Anlık Bildirim

Çinliler HTC Magic'i bir kez daha klonladı, bu sefer Android platformuyla birlikte!

Çinliler HTC Magic'i bir kez daha klonladı, bu sefer Android platformuyla birlikte!

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan HTC'nin Google Android platformunu temel alan Magic modeli de Çinlilerin klonlama işleminden kurtulamadı. Yüksek satış başarısı elde eden veya segmentinde ses getiren hemen her cihazı kopyalayan Çinli üreticiler, HTC'nin Android tabanlı yeni modellerinden Magic için de klonlamaya gittiler ve bu sefer cihazı Android platformuyla birlikte klonladılar.

HTC Magic için Çinli üreticiler daha önce de bazı klon modeller hazırlamış ancak tasarım ve donanım anlamında Magic'i yakından takip eden bu modellerde Google'ın Android platformu yerine Windows Mobile tercih edilmişti. Fakat Shenzhen merkezli MDO firmasının hazırladığı yeni HTC Magin klonu tasarıma ek olarak yazılım platformuyla da orjinal modeli takip ediyor ve Android birlikte geliyor.

624MHz'de çalışan Marvell PXA310 işlemcisinin kullanıldığı S812 kod adlı model, 320 x 480 piksel çözünürlüğünü destekleyen 3.2-inç büyüklüğünde HVGA ekrana sahip. 256MB ROM ve 128MB RAM bellekle donatılan HTC Magic klonunda 3.2MP çözünürlüğünde entegre kamera bulunuyor ayrıca WiFi ile birlikte CDMA2000 EVDO 800MHz 3G ve GSM EDGE 2G ağları da destekleniyor.

HTC Magic klonları arasında Google Android platformunu temel alan ilk model olduğu belirtilen MDO S812, Çin pazarında 294$ seviyesinden satışa sunuluyor.

Çinliler HTC Magic'i bir kez daha klonladı, bu sefer Android platformuyla birlikte!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20489 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google android ve htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim