Anlık Bildirim

Compaq iPAQ 3835 Pocket PC İncelemesi

Yeni Compaq iPAQ 3800 serisinden bir Pocket PC olan iPAQ 3835'in incelemesi Brighthand web sitesi tarafından yapılmış. İnceleme 3600 serisi ile 3800 serisi arasındaki tüm büyük farklılıkları anlatıyor.

Bir çok farklılık içeren yeni seride en büyük değişiklik genişleme slotunun artık Pocket Pc'nin içine alınmış olması. Artık eskisi gibi büyük ve hantal genişleme slotunu kullanmak zorunda kalınmaycak. Diğer yandan Compact Flash slotu yerine Secure Digital Slotu kullanılmış. Bu sayede ufak SD sistemi hem güvenlik hem kullanabilirlik bakımından faydalı.

Yeni Compaq iPaq'in ekranı ise artık daha geniş ve daha renkli (16-bit). Oyun oynarken çıkan bir sorun aynı anda farklı tuşlara basamama sorunu ise çözülmüş, en çok buna sevindim diyebilirim.

En ilginç özelliklerden biri 3870 modelinde dahili Bluetooth içermesi. Tabii model Microsoft'un Pocket PC 2002 işlemtim sistemini içeriyor. Daha uzun kullanım süresi sağlayan değişiklik ise 950 mAh Lityum polimer pil yerine 1400 mAh Lityum polimer pil kullanılması. Bu teknoloji harikası yeni ürünle ilgili herşeyi daha ayrıntılı öğrenmek için incelemeyi okumanızı tavsiye ederim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim