Anlık Bildirim

Cowon S9 Curve'ün Amerika'da dağıtımına başlanıyor

Cowon S9 Curve'ün Amerika'da dağıtımına başlanıyor

Tasarladığı portatif medya oynatıcılar ve mp3 çalarlarıyla adından sıkça söz ettiren Cowon, S9 Curve modelini Amerika'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Öncelikle göz alıcı tasarımı ve 3.3 inç, 480x272 piksel, 16 milyon renk dokunmatik AMOLED ekranıyla ilgi odağı haline gelen S9, 500 MHz saat hızında işlemciden güç almakta. Cowon'un yeni medya oynatıcısında, iPod Touch modelinde olduğu gibi oryantasyon sensörü bulunuyor. Böylece cihazı yatay konuma getirdiğimizde görüntü de otomatik olarak yatay oluyor. Cihazı dikey konumda tuttuğumuzda ise görüntü eski haline dönüyor. DivX, MPEG4, WMV, MP3, APE, WMA, FLAC, OGG, WAV gibi dosya formatlarını destekleyen S9'da fotoğraflarımızı da görüntüleyebiliyoruz. İstediğimiz takdirde tv çıkışı aracılığıyla görüntülerimizi televizyondan da izleyebiliyoruz.

Bluetooth ve A2DP profili sayesinde de stereo Bluetooth kulaklıkları S9 Curve ile beraber kullanabiliyoruz. Mevcut müzik arşivimizin yetersiz geldiği durumlarda ise FM radyoya geçiş yapabiliyoruz. Bunların haricinde önemli anlarımız için ses kayıt özelliği mevcut. Cowon firmasının iddialarına göre optimize ettikleri batarya 55 saate kadar müzik dinlemek ve 11 saate kadar video izlemek için yeterli kapasitede. Elbette AMOLED ekranın güç tasarrufu konusundaki katkısı da tartışılmaz.

Aralık ayının 19'undan itibaren 8 GB'lık modelin 200$; 16 GB'lık modelin ise 240$ seviyesinde Amazon.com gibi perakendecilerde satılmaya başlanacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim