Anlık Bildirim

Creative WebCam Live! Motion ; üst düzey video konferans için her şey bir arada

Internet'in yagınlaşması hiç kuşkusuz iletişim ihtiyaçlarımızı en üst seviyede ve olabildiğince hızlı bir biçimde karşılayabilmemizi sağladı. Pahalı telefon görüşmeleri, Internet ile yerini anlık mesajlaşma, VOIP gibi uygulamalara bırakıyor. Ayrıca Internet üzerinden kullanıcılar en iyi görüşme şekillerinden biri olan video konferans ile görüntülü sohbetinde tadını çıkartabiliyorlar. Bu gün MSN, Yahoo messenger gibi uygulamalar kullanıcılara oldukça basit ve hızlı bir şekilde tanıdıklarıyla Internet üzerinden ücretsiz olarak görüntülü görüşme olanağı sunabiliyorlar.

Görüntülü görüşme için ilk önce bir Internet bağlantısı, sonrasında mikrofon ve bir kameraya ihtiyacınız var. USB üzerinden PC ile haberleşen WEB kameraları işinizi en hızlı ve kolay şekilde halletmenizde yardımcı olacaklardır. Kaliteli bir görüntülü görüşme için mikrofon ve Internet bağlantısı hızı kadar kullandığınız kamera da büyük önem taşımakta, zira sizi karanlık gösteren veya net görüntü yakalayamayan bir kamera karşı tarafı memnun etmeyecektir.

Creative, yeni WebCam Live! Motion isimli WEB kamerası ile, ihtiyaçlarınızı en üst düzey kalitede gidermeye kararlı gibi görünüyor. Daha önceleri Logitech'in QuickCam Sphere, kameraları ile kullanıcılara sunduğu, kameranın kullanıcıyı takip etmesi ve kullanıcının haerketlerine göre sağa sola , yukarıya aşağıya dönebilmesi özelliği Creative'in WebCam Live! Motion, kamerası ile biraz daha geliştirilerek kullanıcılara sunuluyor.

200 derece yatayda, 105 derece dikeyde hareket edebilen Creative WebCam Live! Motion, 640x480 piksel çözünürlükte 30 kare/sn video kaydı ve 1.3 megapiksel resim çekimi yapabiliyor. Cihaz bilgisayar ile USB 2.0 portu üzerinden haberleşiyor fakat USB 1.1 uyumluluğuna sahip. Kamera, kullanıcıya 3 çeşit takip seçeneği sunmakta. Bunlar Off, Constant ve Smart. Off, cihazın takip işlevinin kapatırken, Constant kameranın sürekli kullanıcıyı takip etmesini sağlıyor. Smart isimli modda ise kamera sadece kullanıcı sabitlendiğinde kullanıcıya doğru dönüyor ve kullanıcının hareketli olduğu durumlarda, hareket bitene kadar konum değiştirmiyor. Smart modu özellikle diz üstü bilgisayarlar ve ince panel ekranlarla da kullanılmak üzere tasarlanmış kameranın en düşük enerji tüketimi ile en iyi başarımı sağlamaya çalıştığı bir mod.

Masa üstü kullanıcıları sürekli takip modunu seçerek daha iyi sonuç alabilirler. Ayrıca eğer sadece kameranın yüzünüzü çekmesini isterseniz, 4x dijital yakınlaştırma ile kamera yüzünüze odaklanarak sadece yüzünüzün karşı tarafta görüntülenmesini sağlıyor. Creative'in WebCam Live! Motion ile kullanıcılara sunduğu güzel özelliklerden biri de beraberinde gelen yazılımlarla, istenirse kameranın otomatik olarak 1920x720 piksel çözünürlükte panaromik resimler çekmesini sağlayabilmemiz. Panaromik resim çekim modunda kamera bir uçtan diğer uca kadar yatayda dönüşü esnasında fotoğraflar çekip, bunları birleştirerek, oldukça geniş bir açıda manzara veya odanızın görüntüsünü almanızı sağlayabiliyor.

Yurtdışında yaklaşık 100$'dan satışı sunulan ürün, video konferans esnasında size en iyi başarımı almanızda yardımcı olurken, ek fonksiyonları ile eğlenceli vakit geçirmenizide sağlayacaktır. Hareketli görüntü yakalamadığınız zamanlarda Creative WebCam Live! Motion ile resimler çekebilir veya diz üstü bilgisayarınızın yanınızda olduğu seyahatlerde çok geniş manzara resimleri kayıt edebilirsiniz. Kamera ile kullanıcılara ayrıca kulaklıklı mikrofon setide sunuluyor. Ürün kulaklıklı mikrofon seti ile tam bir video konferans kiti halini alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim