Anlık Bildirim

Dell, Axim'lerin fiyatını düşürdü

Pocket PC pazarında çok önemli bir yer edinmeye çalışan ve bunun için geçen sene şok fiyatlar ile rekabetçi ürünlerini süren Dell PPC'lerinin fiyatlarını tekrar indirdi. Bu durumda Dell Axim Advance 293$, Dell Axim Entry ise sadece 179$'dan satışa sunuldu. Bu ürünlerin birbirlerinden farkları 400 Mhz yerine 300 Mhz işlemci hızı farkı ve 64 Mb yerine 32 Mb ram miktar farkı.

Bu fiyatlar ile Dell, Toshiba'nın şu anki en iyi fiyat performansına sahip e330 modelinden daha iyi bir ürünü benzer bir fiyata sunmuş oluyor. Dell'lerin en büyük özelliği hem SD hemde CF slotları ile birlikte Dual Slot özelliği ile gelmesi. Hele 179$ modeli giriş seviyesi olmasına rağmen yine çift genişleme yuvası ile birlikte geliyor ve bizce bu fiyata gerçekten inanılmaz özellikler sunuyor.

Bu inanılmaz fiyatlar ile Dell bir yandan da kendini bağlamış durumda. Zira çok ucuzlattığı ve bayilere verecek kar marjı bile bırakmadığından ürünlerini anca kendi web sitesinden satışa sunabiliyor buda doğal olarak başarısını sınırlıyor. Dell'in esas bombası yıl içersinde sunacağı iki yeni model olacak. Bunlardan biri renkli ekrana sahip bir PPC'yi 150$'ın altında satabilecek olması diğeri ise Wi-Fi (Kablosuz yerel ağ-802.11b) ve Bluetooth entegreli bir üst model.

Tüm bunlardan anlayacağınız gibi Dell'in esas hedefi en büyük rakibi HP'nin iPaq ile yakaladığı başarıyı yakalayabilmek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim