Anlık Bildirim

Avegant, giyilebilir görüntüleme cihazı Glyph'in prototip versiyonunu tanıttı

Avegant tarafından daha önce ilk geliştirme modelleri tanıtılan giyilebilir görüntüleme cihazı Glyph, resmi gösteriminin yapılacağı CES fuarı öncesi kullanıcıların beğenisine sunuldu.
Dışarıdan bakıldığı zaman Oculus Rift ya da Sony HMZ-T3W gibi benzerlerinden daha kullanışlı ve şık görünen Avegant Glyph, video ve ses olmak üzere iki farklı mod halinde geliyor ve bu sayede istenildiği zaman kafa üstü kulaklık, istenildiği zaman ise görüntüleme cihazı olarak kullanılmasına imkan tanıyor. Üzerinde herhangi bir ekran taşımayan ürün, sanal retina ekran (2.4 metre öteden 80-inç / 45 derece görüş açısı) teknolojisi sayesinde görüntüyü direkt olarak insan retinasına yansıtıyor (DLP benzeri) ve böylece oldukça parlak, keskin ve gerçeğe yakın bir kalite elde edilebiliyor. Xbox, Playstation, PC, Mac ya da iOS ve Android işletim sistemli akıllı cihazlara kablo üzerinden bağlanarak görüntü aktarımı yapabilen Glyph, ses tarafında ise aktif gürültü önleme sistemine sahip 40mm sürücüleriyle 20 Hz- 20 KHz frekans tepki aralığı sunabiliyor. Şimdilik dahili bataryasıyla 2 ile 3 saat arası bir kullanım ömrüne sahip olan ve microUSB portu üzerinden şarj edilebildiği söylenen giyilebilir gözlük, rakiplerine göre daha etkili ve kullanışlı bir yapı ortaya koyuyor.
2014 Ocak ayında düzenlenecek CES fuarı kapsamında tüm detaylarının ortaya çıkacağı açıklanan Avegant Glyph, yine Ocak ayı içerisinde başlatılacak bir Kickstarter projesiyle de destek arayacak ve 499$ fiyat etiketiyle elde edilebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim