Anlık Bildirim

Dizüstü bilgisayarlarda 28TB kapasite

Dizüstü bilgisayar sistemlerinde mevcut depolama kapasiteleri yeterli gelmiyorsa bir servet ödeyerek Eurocom markasının 28TB kapasiteli sistemlerine bakabilirsiniz.

Dizüstü bilgisayarlarda 28TB kapasite

Dizüstü bilgisayarların yapısı itibariyle pek çok konuda kısıtlı kaldığı bir gerçek. Bir masa üstü bilgisayar kasası kadar geniş alan sunamayan dizüstü bilgisayarlar için üreticiler yenilikçi çözümlerle bu kısıtlamalardan kaçınmaya çalışıyor.

Rekor kapasiteler

Dizüstü bilgisayarlarda depolama alanı da kısıtlamadan nasibini alıyor. Yapının inceliğine göre bir veya bir kaç depolama yuvasına yer veriliyor ve haliyle kapasite de belirli bir seviyeyi aşamıyor.

Kanadalı Eurocom firması dizüstü bilgisayarlarında yaptığı özel bir optimizasyon ile depolama kapasitesini 28TB sınırına çıkarmayı başardı. 3 adet M.2 yuvası ve 2 adet 2.5 inç yuva olan dizüstü modelleri tüketicilere istediği konfigürasyonu kurmasını sağlıyor.

Eurocom Sky X9C ve Tornado F7W daha çok oyuncu/profesyonel tarzda hazırlanmış kalın sistemler. Dizüstü modelleri standart olarak 4TB veya 8TB depolama sunuyor ancak Sabrent Rocket 4 TB ve 8TB Micron 5100 modelleri ile 28TB kapasiteye ulaşılabiliyor. Bunun maliyeti ise sadece depolama bellekleri olarak 10700$. Diğer donanım konfigürasyonları da girince fiyat 20000$ oluyor.

Modeller 8 çekirdekli Intel i9-9900K işlemcisi, 128GB DDR4-2666MHz RAM, çift GeForce RTX 2080 ekran kartı, 4K çözünürlük şeklinde ortak özelliklere sahip. Sky modeli 15.6 inç, Tornado modeli ise 17.3 inçlik ekrana sahip.

Dizüstü bilgisayarlarda 28TB kapasite

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim