Anlık Bildirim

Donanımhaber Forum'u genişliyor: Dijital Fotoğrafçılık/Baskı, Video/Ses sistemleri ve Sıcak Fırsatla

Türkiye'nin en aktif forumlarında biri olan Donanımhaber forumları siz takipçileri ile gelişmeye devam ediyor.

Bu gelişim neticesinde yeni ihtiyaçlarla ilgili olarak 2 yeni bölüm forumumuzda hizmete girdi:

- Dijital Fotoğrafçılık/Baskı, Video/Ses sistemleri: Dijital  teknoloji hayatımıza gün geçtikçe daha çok giriyor. Bu adımların en sonuncusu ise sayısal ses ve görüntü sistemleri. Artık 3-5 dakika içerisinde yeni doğan bebeğinizin resimlerini çekip, düzenleyip sevimli bir takvim yapabiliyor ve tüm sevdiklerinizle paylaşabiliyorsunuz. Ya da tatildeki en güzel anlarınızı video kamera ile kaydedip eğlenceli menüler ile süsleyip DVD haline getirebiliyorsunuz. Buna imkan veren dijital kameralar ve baskı sistemleri ile video ve ses sistemleri.

Şimdi bu yeni bölüm sayesinde inanılmaz çeşitliliğe sahip bu pazardaki deneyimlerinizi, sorularınızı ve sorunlarınız birbiriniz ile paylaşabilirsiniz !

- Sıcak Fırsatlar: Türkiye'nin lider donanım haber sitesini sadece kullanıcılar takip etmiyor aynı zamanda kullanıcın nabzını tutabilmek için pek çok firma da bizleri takip ediyor ! Şimdi de bu firmalar Donanımhaber aracılığı ile sitemiz takipçilerine ciddi fırsatlar sağlayacak yeni bir platforma sahipler !

Gelin şimdi sizde Donanımhaber aracılığı ile okuyucularımıza fırsatlar sunun: hem siz kazanın hem de sitemizi takip edenler !

Donanımhaber'de yenilikler bitmeyecek... İleriki dönemde konusunda Türkiye'nin en ciddi platformlarından biri olan Donanımhaber forumları daha da iyi hale gelecek ! Bizi izlemeye devam edin : ) Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim