Anlık Bildirim

Dünya Şampiyonları Hayal Etti, BenQ Tasarladı

Dünya Şampiyonları Hayal Etti, BenQ Tasarladı

BenQ, 23,6" (16:9 Görüntü Oranı) LED Oyun Monitörü XL2410T'yi Türkiye'ye Aralık ayında bilişim sektörüne sunacağını gururla açıkladı. BenQ, gerçek ve profesyonel bir oyun monitörü tedarikçisi olmak ve bunun lideri haline gelebilmek için oyuncuların anlayışının ve ihtiyaçlarının farkında olunması gerektiğini biliyor. BenQ bu amaca ulaşabilmek için profesyonel oyun donanımı üreticisi ZOWIE ile yakın bir işbirliği yaptı. BenQ, ZOWIE'nin oyuncu takımlarının ürün geliştirme ve deneme aşamalarına katılmasını sağladı. XL2410T, efsanevi Counter-Strike oyuncuları -Emil "HeatoN" Christensen ve Abdisamad "SpawN" Mohamed- tarafından beraberce geliştirilen FPS tarzını (Birinci Kişi Atışı) da içeren bir dizi Oyun Ekranı Tarzları ile birlikte profesyonel LED oyun monitörü olarak tasarlandı.


Her ciddi oyuncu şunu bilir ki bir gecikme oyunun kaybedilmesine yol açar; XL2410T, hareketlerinize hızla tepki gösterecek şekilde yapıldı: donanım gecikmeleri artık cephe fotoğrafınızın çekilmesine yol açmayacak. XL2410T, daha yüksek bir hassasiyet sağlayan 120Hz'lik yüksek bir tazeleme hızı; yapılan atışlar ile ekrandaki görüntüyü daha iyi senkronize eden düşük bir giriş gecikmesi; kullanıcıların yaklaşan düşmanı net şekilde ve hareket bulanıklaşması olmaksızın görmesini sağlayan hızlı bir 2ms GTG (OverDrive), ve hem parlak hem karanlık durumlarda detaylı görüntü ve netlik elde eden 10,000,000:1 değerinde Dinamik Kontrast oranı özelliklerine sahip ve tüm bunların BenQ oyun uyumluluk teknolojisi ile birleşmesi oyuncular için muazzam bir avantaj ortaya çıkarıyor.


XL2410T gösterişli bir tasarıma sahip, bir tek amaç için – galip gelmek. Monitörde iki kısa yol tuşu bulunuyor: bunlardan birisi görüntüleme tarzını değiştiriyor: Tam Görünüş; Hızlı Tarama; 1:1, 17", 19", 19" Geniş ekran ve 22" Geniş ekran. İkinci kısa yol tuşu ise Akıllı Ölçeklendirme yapıyor. Kullanıcı, bununla, orijinal resim giriş boyutunu tam ekran boyutuna ayarlayabiliyor. Kullanıcılar, Görüntüleme Tarzı fonksiyonu sayesinde, önceki ekranlarında alıştıkları görüntüleme boyutunda oynayabilecekleri gibi daha iyi bir iletişim ve referans elde edecek şekilde takım arkadaşlarının kullandığı ekran boyutuna da geçebiliyor. Kullanıcılar, BenQ'nun Görüntüleme Tarzı seçenekleri içinde, oyun kahramanları HeatoN ve Spawn ile birlikte çalışarak kişisel atışlar için en iyi ayar olarak geliştirilmiş olan FPS Tarzı içinden veya daha amaca yönelik olarak kişiselleştirilmiş ayar olan iki Kullanıcı Oyunu arasından seçim yapabiliyor.


Eğlenmek istiyorsanız XL2410T model LED monitörü tercih etmelisiniz. Kullanıcının rahatlığı için sunulan bazı özellikler: 3D-hazır (NVIDIA 3D Vision lisanslı); Resim-Resim (PBP); bağlanabilirlik değerleri (D-sub; DVI-D-DL, HDMI) ve yükseklik ayarı özelliği. Resim-resim (PBP) özelliği, kullanıcıların, ekranda iki programı yan yana görüntüleyebilmesini sağlıyor.

XL2410T tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 599USD+KDV olarak açıklanmıştır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim