Anlık Bildirim

ELSA yeni ekran kartı Gladiac 850GT DDR3

2000'li yılların başına kadar özellikle hazırladığı TNT2 ve GeForce serisi ekran kartları ile ciddi başarı yakalayan ELSA devamında ciddi bir sessziliğe bürünmüş sonrasında çıkan haberlerde ise firmanın daha çok profesyonel ekran kartı çözümlerine yoğunlaşacğaı haberini almıştık. Fakat özellikle geçtiğimiz senden beri ELSA'nın son kullanıcılar için hazırladığı yeni ekran kartlarını da özellikle yurt dışı pazarında görebilmek mümkün.
ELSA'nın yeni ekran kartı Gladiac 850GT Nvidia'nın G86 kullanıyor. Kart tahmin edilebileceği üzere özellikle ssoğutması ve saat hızları ile Nvidia'nın referans GeForce 8500GT modelinden ayrılıyor. ELSA'nın yeni ekran kartının grafik işlemci hızı 600MHz olarak belirlenmiş. 1.4ns'lik GDDR3 belleklerin kullanıldığı ekran kartı üzerinde 1.4GHz'de çalışan 256MB GDDR3 bellek yer alıyor. Tabi kartın bellek veri yolu da 128-bit.
Özellikle kullanılan katı kapasitör ve kaliteli komponentler ile dikkatleri çeken ekran kartı üzerinde yer alan soğutma sisteminin de son derece verimli ve sessiz çalıştığı iddia ediliyor. Dual DVI / TV-Out çıkışlarına sahip olan ve HD TV desteği de bulunan ekran kartı ayrıca sahip olduğu Pure Video HD desteği ile yüksek çözünürlük video uygulamarında işlemci üzerine binen yükü en aza indirmeyi amaçlıyor. ELSA'nın duyurusu yeni yapılan ekran kartı Gladiac 850GT'nin fiyatı konusundaysa şimdilik net bir bilgi buunmuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim