Anlık Bildirim

Epox'tan NForce 2 Anakart

NForce 2'nin tanıtılmasının ardından ilk anakartlar duyurulmaya başlandı. Bu ilklerden biri olan EPOX,  EP-8RGA+ adında Athlon XP destekli bir model çıkaracağını açıkladı.

Kartta 3GB 'a kadar çıkabilen DDR 400 dual DDR channel desteği, 6 PCI slot,  Smart Card desteği, Dolby Digital 5.1, UDMA ATA 133, Geforce 4MX, USB 2.0, Firewire, 3Com dual LAN, Nvidia Ethernet controller  gibi  özellikler bulunuyor. Ayrıca kartın Overclock için özel olarak dizayn edildiği ve Magic Health adını verdikleri bir fonksiyonla geleceği de eklenmiş.
 

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim