Anlık Bildirim

Eugene Kaspersky ilk defa Türkiye’de, CeBIT 2010 Helyum Bilişim Standında…

Teknoloji Güvenliği konusunda uzmanlaşan ve kullanıcılarına yeni güvenlik çözümleri üreten Helyum Bilişim, CeBIT 2010 Eurasia Fuarında Eugene Kaspersky ile sizleri bir araya getiriyor..

IT Güvenlik Yazılımında lider isimlerden olan Kaspersky şirketinin Ceo’su EUGENE KASPERSKY 6 Ekim 2010 tarihinde, CeBIT’de Helyum standında bulunacak. Dünyanın en önde gelen güvenlik çözümlerinin Türkiye Distribütörlüğünü yapan Helyum Bilişim, iş ortaklarını, Kaspersky kullanıcılarını ve ilgilenen herkesi Eugene Kaspersky ile tanışmak ve deneyimlerini paylaşmak için standına davet ediyor.

Yeni ürünlerini de tanıtacak olan Helyum Bilişim, 6 Ekim ? 10 Ekim 2010 tarihleri arasında, Büyükçekmece Tüyap Kongre merkezinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia fuarında salon 5, B24 standında yerini alıyor.

Kurumlardan son kullanıcılara kadar her türlü müşteri grubunun güvenlik ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri sunan Helyum Bilişim, Kaspersky( İnternet güvenliği), Bloxx (içerik filtreleme), SurGATE (e-posta güvenliği) ve Infowatch (DLP çözümleri) ‘ni fuar süresince, ziyaretçilerine tanıtırken, fuarın ilk gününde 1 saatlik sunumu esnasında ürünleri ile ilgilenenlere detaylı ürün tanıtımlarını gerçekleştirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim