Anlık Bildirim

Flexiglow'dan aydınlatmalı multimedya klavye

Flwxiglow firmasının çok hoş bir ürünü karşımızda.Ürünün dikkat çeken yönü tabiki tuş aydınlatması. Klayvende kullanılan hafif, yormayan mavi ışık sayesinde ortama parlak bir ışık yaymıyor bu sayede karanlıkta klavyenizi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ayrıca üründe kullanılan yarısaydam tuşlar mavi ışıkla birlikte sanki kor halindeymiş gibi gözüküp çok hoş bir görüntü sunuyor. Klavyenin aydınlatma sisteminin kapatılabilmesi de iyi düşünülmüş özellikler arasında.

Klavyede 18 adet ek tuş var. Bu tuşlar; home, email, back, forward, search, refresh, favorites, stop,volume up, volume down, mute, stop, previous, play/pause, next, My compuer ve sleep. Tuşların hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Windows Xp sahiplerinin bu tuşlar için sürücü yüklemesine bile gerek yok. Renk aydınlatmasının tahmini ömrü devamlı açık kalması durumunda 5-6 yıl ki bu genelde klavyeler için fazla bile. Tabii tercihimiz notebook klavyelerinin bu şekilde entegre sistemler koymaları.

Flexiglow'dan aydınlatmalı multimedya klavye

Malesef bu hoş klavyenin de birkaç eksi yönü bulunuyor. Kullanılan tuş diziliminin standart klavyelerden birkaç farklılığı bulunuyor. Home, Insert, End, PgDwn, PgUp ve Delete tuşlarının dikey dizilimlerine alışmak biraz zor olabilir. Ayrıca backspace tuşunun diğer tuşlar gibi ufak olması bu tuşun kullanımını zorlaştırıyor ancak enter ve capslock gibi tuşlar diğerlerinden daha koyu ve okumadan renk tonuna göre seçim yapabilme işinizi kolaylaştıracaktır. Yurtdışında 30$a satılan ürünün he beyaz hemde siyah versiyonu bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim