Anlık Bildirim

Gainward 1GB GDDR2 bellekli GeForce 9600GSO modelini duyurdu

Gainward 1GB GDDR2 bellekli GeForce 9600GSO modelini duyurdu

Nvidia'nın GeForce 9600GSO'da GPU değişikliğine gitmesine paralel olarak firmanın iş ortakları da yenilenen GeForce 9600GSO modellerini duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 216 paralel işlem birimine sahip olan GeForce GTX 260 Limited Edition modelini pazara sunan Gainward, 1GB GDDR2 bellek ile donatılan yeni GeForce 9600GSO modelini de duyurdu.

Firmanın yeni ekran kartı uzun süredir satılmakta olan mevcut modelden farklı olarak 192-bit yerine 256-bit bellek veri yolunu destekliyor ve 64x yerine 48x paralel işlem birimiyle geliyor. 1GB GDDR2 belleğe sahip olan kartın grafik işlemcisi 650MHz'de, bellekleri ise 800MHz'de görev yapıyor. Fanlı soğutmaya sahip olan ve özel tasarımıyla dikkat çeken kart DirectX 10 ve PCIe 2.0 desteğine de sahip.

PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen ekran kartı üzerinde DVI, VGA ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Nvidia'nın ciddi yatırım yaptığı ve oldukça önem verdiği CUDA ve PhysX teknolojileriyle de uyumlu olan kartın önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim