Anlık Bildirim

Gainward, CoolFX ile ekran kartlarına su soğutmayı getirdi

Nvidia'nın yeni nesil ekran kartlarında en çok rahatsız olunan şey tüm soğutucuların aşırı sesli çalışması. Gainward buna güzel bir hazır çözüm getirmiş gibi. İlk baştan beri kendi ekran kartlarında tüm FX serisini CoolFX su soğutma sistemi ile uyumlu olarak tasarlamış. Şimdi ise su soğutması sistemini gerek kendi ürünlerine dahil ederek gerek seçenek olarak sunmaya hazırlanıyor.

Tüm Fx ürünlerini kast ederken 5900, 5800, 5600 ve 5200 modelleri ve onun al modelleri dahil olmak üzere toplam 14 ekran kartı ile tam uyumlu. Soğutma sisteminin toms'daki testine göre sıcaklık 20 C kadar düşmüş. Özellikle en sessiz halinde bile bu değeri elde etmesi müthiş bir sonuç. İlerde daha verimli soğutma sistemleri ile belkide voltaj ayarı yapabileceğimiz ekran kartları sürülebilir neden olmasın.

Şimdilik ise fiyatı 200€ gibi olacak. Yinede her ram için ayrı bir su bloğunun olduğu düşünülürse gerçekten çok güzel bir sistem. Eksik yanları ise 5,25" lik ön panele Cd-Rom gibi yerleştiğinden ve enerjisini standart 12V molex'ten aldığından radyatör, su pompası fan gibi özellikleri biraz diğer su soğutmalarına göre düşük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim