Anlık Bildirim

Gainward'ın GeForce GTX 285 Cao Cao modeli göründü

Gainward'ın GeForce GTX 285 Cao Cao modeli göründü

Hem AMD-ATi hem de Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan Gainward, yüksek performans segmentine yönelik olarak GeForce GTX 285 tabanlı yeni bir model daha hazırladı. Firmanın GeForce GTX 285 Cao Cao Edition olarak isimlendirdiği ekran kartı özel tasarım soğutucusu ile Nvidia'nın referans tasarımından ayrılırken saat hızları konusunda ise herhangi bir değişiklik yapılmamış.

Adını Uzakdoğulu savaş lordu Cáo Cao'dan alan ekran kartı 512-bit bellek veri yolu desteğine, 240x paralel işlem birimine ve 1GB GDDR3 bellek kapasitesine sahip. Grafik işlemcisi 648MHz'de, paralel işlem birimleri 1476MHz'de ve bellekleri de 2484MHz'de görev yapan ekran kartı, CUDA ve PhysX teknolojilerine destek veriyor ve yüksek tanımlı (HD) videolar için donanımsal hızlandırma yapabiliyor.

Dört adet ısı aktarım borusuna sahip olan çift fanlı özel soğutucusu ile standart soğutuculu refeans tasarım GeForce GTX 285 modeline göre daha serin çalıştığı belirtilen çift slot tasarımlı ekran kartı destek veren anakartlarda SLI ve Triple SLI kurulumlarını da gerçekleştirebiliyor. Adını Uzakdoğulu bir sabvaş lordundan alan Gainward'ın GeForce GTX 285 Cao Cao Edition modeli Avrupa pazarına farklı bir isimle de sunulabilir.

Yüksek performans segmenti için hazırladığı GeForce GTX 285 Cao Cao Edition modelinin 440$'lık yurt dışı satış fiyatına sahip olduğu bildirildi.

Gainward'ın GeForce GTX 285 Cao Cao modeli göründü

Gainward'ın GeForce GTX 285 Cao Cao modeli göründü
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim