Anlık Bildirim

Haftalık Cpu Fiyatları Güncellendi

Fiyat listemiz yine bir çok firma ile yapılan görüşmeler sonrası güncellendi .Bu hafta her ne kadar durağan geçsede bazı önemli gelişmeler yok değil. Bunlardan sizelere bahsedeyim. Athlon XP 1600+ listemize tekrar yer aldı ve hemde diğer XP'lerde yaşanan düşüşü içererek. Böylece en müthiş işlemcilerden biri daha tavsiyelerimiz arasına girdi. Athlon XP 1600+'ın fiyatı 83$ gibi harika bir fiyat. Önemli ibr diğer nokta ise Amd'nin Türkiye'de masa üstü işlemciler için en pahalı işlemcisinin şu an 165$'la Athlon XP 2000+ olması. İlginç değil mi ?

Intel işlemcilerde bu hafta büyük düşüşler pek yok en azından size tavsiye edebileceğimiz işlemcilerde. Ancak önemli gelişmelerden birisi Pentium 4 2.0A'nın 200$'ın aşağısa inmesi. Psikolojik ibr bariyerde olsa yakında bu işlemcinin daha çok ucuzlayacağının belirtisi.

Aşağıda sizler için seçtiğim fiyat bakımından hem hesaplı hemde performans açısından kimseyi üzmeyecek işlemciler var. Üzerlerine tıklayarak işlemci için özel hazırlanmış sayfasına gidebilir ve o işlemci için verilen tüm fiyatları görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim