Anlık Bildirim

Honor 60 SE, 40W hızlı şarj teknolojisi sunacak

Honor kısa süre önce Honor 60 ve Honor 60 Pro akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Çinli marka şimdi de serinin yeni modeli Honor 60 SE'yi sahneye çıkarmaya hazırlanıyor.

Honor 60 SE, 40W hızlı şarj teknolojisi sunacak Tam Boyutta Gör

Honor markası Honor 60 ve Honor 60 Pro akıllı telefonlarını 1 Aralık tarihinde tanıtmıştı. Şirket şimdi ise Honor 60 SE olarak adlandırılan bir başka model çıkarmaya hazırlanıyor. Daha uygun fiyatla sunulacak yeni cihaz Çinli 3C sertifikasyon kurumu tarafından onaylandı.

Akıllı telefon 3C veritabanında TFY-AN40 model numarasıyla listelendi. Sertifika belgeleri Honor 60 SE'nin 40W hızlı şarj desteği ile geleceğini gösteriyor. Aktarılan bilgilere göre cihaz Qualcomm Snapdragon 778G işlemciden güç alacak. Ayrıca görünüm olarak iPhone 13 Pro'ya çok benzeyecek.

Honor 60 SE, 40W hızlı şarj teknolojisi sunacak Tam Boyutta Gör

Honor 60 SE hakkında bilinenler

Honor 60 SE'nin kavisli OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı içerecek. Daha önce internete sızdırılan görseller akıllı telefonun üçlü arka kamera sistemine sahip olacağını ortaya koymuştu. Honor 60 SE'nin 31 Aralık'ta tanıtılacağı söyleniyor. Ancak bu tarih henüz resmiyet kazanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim