Anlık Bildirim

Honor Tab V7 Pro'nun teknik özellikleri sızdırıldı

Honor markası önümüzdeki günlerde yeni bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Lansmana sayılı günler kala Honor Tab V7 Pro'nun teknik özellikleri internete düştü.

Honor Tab V7 Pro hangi özelliklere sahip? Tam Boyutta Gör

Honor markası 12 Ağustos'ta amiral gemisi Honor Magic 3 serisi akıllı telefonlarının tanıtımını yapacak. Çinli şirketin aynı gün Honor Tab V7 Pro tabletini de tanıtması bekleniyor. MySmartPrice internet sitesi cihazın teknik özelliklerini paylaştı.

Honor Tab V7 Pro, Wi-Fi ve Wi-Fi + LTE olmak üzere iki versiyonda çıkış yapacak. Tablet 2560 × 1600 piksel çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranına sahip 11 inç LCD ekranla gelecek. Panelin 16:10 en boy oranına ve 276 PPI piksel yoğunluğuna sahip olacağını belirtelim.

Honor Tab V7 Pro hangi özelliklere sahip? Tam Boyutta Gör

MediaTek Kompanio 1300T işlemci taşıyacak

Cihaz gücünü 5G bağlantısını destekleyen sekiz çekirdekli MediaTek Kompanio 1300T yonga setinden alacak. Bu işlemciye 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama alanı eşlik edecek. Tablet kutudan Magic UI 5.0 arayüzü yüklü şekilde çıkacak.

Honor Tab V7 Pro'nun 13 + 2 megapiksel sensör içeren çift arka kamerayla geleceği belirtiliyor. Cihazın diğer özelliklerini 22.5W hızlı şarj özellikli 7.250 mAh pil, Bluetooth v5.1 ve USB Type-C bağlantı noktası olarak sıralayabiliriz. Fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim