Anlık Bildirim

IFA 2014 : Sony Xperia Z3 Compact Tablet resmiyet kazandı

IFA 2014 : Sony Xperia Z3 Compact Tablet resmiyet kazandı

Sony'nin Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact akıllı telefon bombalarının ardından bir süredir teknoloji gündeminde olan tablet modeli de resmiyet kazandı.

Xperia Z3 serisinin donanım özellikleri dikkate alındığında benzer ögeleri paylaşıyorlar. Snapdragon 801AC yongaseti, 3GB RAM, Android 4.4 işletim sistemi, 16GB artırılabilir hafıza, Full HD IPS ekran, Omnibalance tasarım anlayışı ve IP68 suya dayanıklılık sertifikası bunlar arasında sayılabilir. Bu bakımdan Xperia Z3 Compact Tablet modeli de bu özellikleri bünyesinde barındırıyor. 

Xperia Z3 Compact Tablet modeli 8 inçlik ekran boyutu ile iPad Mini ile rekabet edeceğinin işaretlerini veriyor. 6.4mm kalınlık değeri ile de en ince modellerden birisi olmayı başarıyor. 

Arka tarafta 8.1MP çözünürlükteki kamera Full HD video kaydı yapabilirken, ön tarafta 2.2MP çözünürlükte bir kamera yer alıyor. 4500mAh gücündeki batarya çeşitli optimizasyonlarla 15 saatten fazla kullanım süresi sunabiliyor. 

Ses kalitesini artıran optimizasyonlara sahip stereo hoparlörler yanında tablette PS4 Remote Play uygulaması ile kablosuz oyun kontrolcüsü olabilme özelliği de mevcut. Xperia Z3 Compact Tablet modelinin çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli olmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
641 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim