Anlık Bildirim

iOS 11.1 Beta 3 yayınlandı!

Apple; iOS 11'in ilk büyük güncellemesini kullanıcılarla buluşturmak için gün sayıyor. iOS 11.1 sürümünün üçüncü beta sürümü geliştiriciler için yayınlandı. Güncellemeye dair detaylar haberimizde.
Apple, dün iOS 11'in üçüncü Betası'nı geliştiricilerin kullanımına sunuldu.Yaklaşık 3 haftadır test sürecinde olan iOS 11.1'in üçüncü betasının, özellikle iOS 11'de yaşanan birtakım sorunları düzelttiği görülüyor. Bakalım iOS 11.1 Beta 3 ile bizlere neler sunuluyor?

iOS 11.1 Beta 3 Sürümüyle Birlikte Gelen Düzeltmeler/Yenilikler

  • 3D Toch'ta yaşanan gecikmeler gideriliyor.
  • Erişilebilirlik yoluyla bildirimlere ve Widgetlere erişim sağlanıyor. (Plus modellerindeki Home butonuna çift dokunma özelliğiyle ekranı aşağıya indirdiğiniz zaman parmağınızı ekranda aşağı doğru kaydırdığınızda bildirim paneline ulaşabiliyorsunuz.)
  • Hatalı şifre girildiğinde titreşimli geri bildirim veriliyor.
iOS 11.1 için yayınlanan Beta sürümü yeniliklerden ziyade iOS 11'deki hataları düzeltmeye yönelik hazırlanmış. iOS 11 kullanıcılarının en büyük şikayeti olan 3D Touch'daki gecikmelerin iOS 11.1 Beta 3 sürümüyle birlikte giderildiğini görmekteyiz. Kısacası bu güncellemenin hata düzeltme ve performans iyileştirme odaklı olduğunu söyleyebiliriz.
iOS 11.1'in final sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmazken tahminler yeni sürümün, iPhone X’in piyasaya çıkmasının ardından yayınlanacağı yönünde. iOS 11.1 Beta 3 sürümündeki değişikliklere daha yakından göz atmak isterseniz aşağıdaki 9to5Mac'in hazırlamış olduğu inceleme videosunu izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim