Anlık Bildirim

iOS 5 ve Android için Hotmail mobil uygulaması geliyor


Microsoft tarafından 1997 yılında serbest bir girişimden satın alınarak kullanıcıların hizmetine sunulan MSN Hotmail yıllarca en çok tercih edilen mail hizmeti oldu. Ancak Yahoo'nun ve Google'ın mail hizmetlerini devreye sokması popülerliğini biraz azalttı. Hotmail'in en çok eleştirildiği konu ise rakiplerinin yatırım yaptığı mobil platformlara uygun uygulamalar çıkarmaması oldu.

Yahoo veya Gmail hizmetinin farklı platformlar için uygulaması bulunurken Hotmail'e sadece üçüncü taraf yazılımlarla erişilebiliyordu. Microsoft bu eksikliği giderme yolunda ilk adımı attı.

Hotmail servisinin daha kolay engelleme, otomatik temizlik seçenekleri, klasörler için gelişmiş destek ve abonelikten çıkma gibi özellikler kazanarak elden geçirildiği süreçte Android için de bir Hotmail uygulaması bugünden itibaren Android Market'te yerini aldı.

Android için Hotmail uygulaması push email, takvim, rehber senkronizasyonu, imaj gönderme/alma, eklenti gönderme/alma, çoklu hesap desteği, klasör ve alt klasör desteği gibi özellikler sunuyor. Uygulama ücretsiz ve Android 2.1'den 2.3.3 sürümüne kadar tüm cihazlarla uyumlu.

iOS 5 için ise Hotmail yerleşik bir uygulama olarak gelecek. Bugün tanıtılması beklenen iOS 5 platformunun Mail menüsü altında bir hesap opsiyonu olarak seçilebilecek ve diğer email hizmetleri gibi kolayca konfigüre edilebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim