Anlık Bildirim

iPad 3'e ait olduğu iddia edilen kasa görselleri internete sızdırıldı

Apple'ın bu yıl içinde tanıtması beklenen yeni iPad modeli için dedikodular hız kesmezken parçalarına ait olduğu iddia edilen görseller de internete sızdırılıyor.

Bu kez 9to5Mac ve Apple.pro siteleri tarafından sızdırılan görseller yeni iPad modelinin kasasına ait. Üstteki fotoğrafta eski iPad modellerinin kasaına benzer bir tasarım görülüyor. Ancak daha büyük bir batarya, yeniden elden geçirilmiş mantıksal çevrim kartı, yeni kamera ve farklı bir ekran için değişiklikler yapıldığı göze çarpıyor. 

Alttaki fotoğrafta ise yine arka kasa ve Smart Cover için geliştirilen mıknatıslar göze çarpıyor. Ancak bunun bir iPad 2 kasası olup olmadığı meçhul. Fotoğrafı yayınlayanlar tedarik zincirindeki isimsiz kaynaklarına atıfta bulunuyor.

Yeni iPad modeli ile ilgili bugüne kadar ortaya atılan iddialar 4 çekirdekli Apple A6 işlemcisi, 2048 x 1536 piksel çözünürlükte ekran, 1mm daha ince kasa, daha gelişmiş GPU çevresinde odaklanıyor. Ancak sürpriz bir iddia da A6 işlemci hakkında. 

Kaynaklar yeni iPad modelinde saat hızı artırılmış çift çekirdekli bir A6 işlemcisi kullanılacağını belirtiyor. Oysa A6 hakkında yapılan haberler 4 çekirdekli ve LTE uyumlu olduğu yönündeydi. Apple'ın 4 çekirdekli A6 işlemcisini iPhone 5 için saklarken, 2 çekirdekli A6 işlemcisini yeni iPad modelinde kullanması muhtemel görünüyor. Ancak bunların hepsi birer iddiadan ibaret.

Yeni iPad'in tanıtılacağı tarihle ilgili varsayım ise iPad modellerinin tanıtım günü olan Çarşamba'nın bu yıl 29 Şubat'a denk gelmesi nedeniyle tanıtımın 29 Şubat'ta, piyasaya çıkışın ise 9 Mart'ta yapılacağı yönünde. 

Bununla birlikte yeni iPad'in tanıtımına sayılı günler kaldığı ve yakında merak edilen herşeyin açıklanacağı da bir gerçek.
iPad 3'e ait olduğu iddia edilen kasa görselleri internete sızdırıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9454 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim